search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:53
MENU CLOSE

Μάρα Δαρμουσλή: Άρχισα να χρησιμοποιώ κλινικά χάπια για να αδυνατίσω – Τιμωρούσα τον εαυτό μου αν έτρωγα (Video)

14.03.2024 14:26
mara-darmoysli-new

Για τη μητρότητα στα 40 της χρόνια μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στη νευρική ανορεξία και τη βουλιμία με την οποία ήρθε αντιμέτωπη κατά το παρελθόν.

«Ουσιαστικά βιώνω τη μητρότητα για πρώτη φορά, γιατί, όπως κάθε Ελληνίδα τρεχάμενη, εργαζόμενη, σύζυγος, στο πρώτο παιδί δεν την απόλαυσα. Στα 40 απολαμβάνεις αλλιώς τη μητρότητα. Έχεις άλλα κουράγια βέβαια στα 23, μην το ξεχνάμε. Ο σύζυγός μου με στηρίζει σε όλα. Με ζηλεύει με ωραίο τρόπο, τον έρωτά μας τον ζούμε ακόμα. Εννοείται, ζηλεύω, δεν θα κάνω εγώ σκηνές; Με τον ερχομό του παιδιού αυξήθηκε ο έρωτας μας, γιατί αναζητούμε ο ένας τον άλλον περισσότερο».

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αποκάλυψε ότι ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχει κάνει στον οργανισμό της είναι να πάρει χάπια για το αδυνάτισμα.

«Πρακτικά η ανορεξία ήταν πιο δύσκολη. Δεν μπορούσα να σταθώ όρθια, δεν άντεχα το φως της ημέρας, είχε αυτές τις δυσκολίες στην καθημερινότητά σου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Όσον αφορά τη βουλιμία, δεν το ήξερα. Ήμουν αυτοκαταστροφική, χωρίς να το ξέρω, για μεγάλο διάστημα. Το χειρότερο που έκανα και δεν τον αντιλαμβανόμουν ήταν ότι άρχισα να χρησιμοποιώ κλινικά χάπια για να αδυνατίσω και ενοχές για οποιαδήποτε κατανάλωση τροφής έκανα, τιμωρούσα τον εαυτό μου στο γυμναστήριο, στον διάδρομο» είπε και πρόσθεσε:

«Το μόντελινγκ ήταν η αφορμή και η αιτία, γιατί την είχα την τελειομανία σαν άνθρωπος. Ήμουν μια μαθήτρια που τέλειωσα με 19,3, ήθελα να είμαι σωστή σε όλα, τέλεια. Δεν γίνεται. Έχω βιώσει ανταγωνισμό στο μόντελινγκ. Μου άλλαζαν τα νούμερα στα παπούτσια. Μάσαγα σοκολατάκια με το περιτύλιγμα για να έχω τη γεύση, αλλά δεν τα κατάπινα, με τη μάσηση όμως ξυπνούσε η ανάμνηση. Θα ανεβάσω φωτογραφία χωρίς φίλτρο στα social media. Δεν έχω κάνει botox. Οι συμμαθητές μου έλεγαν “θα γίνεις εσύ μοντέλο;”».

Διαβάστε επίσης:

Ταμίλα Κουλίεβα για τη ζωή της στη Σοβιετική Ένωση – «Πήρα σωστά πρότυπα από αυτό το καθεστώς» (Videos)

Τριφύλλη κατά Νταλάρα: «Πολύ ντρέπομαι, ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του» (Video)

Τζέιμι Λι Κέρτις: Το κόσμημα με το ελληνικό στοιχείο που επέλεξε στα φετινά Όσκαρ (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:46