search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:33
MENU CLOSE

Τριφύλλη κατά Νταλάρα: «Πολύ ντρέπομαι, ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του» (Video)

14.03.2024 10:43
vasia-trifylli-new

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Βάσια Τριφύλλη, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην πρόσφατη φραστική «επίθεση» του Γιώργου Νταλάρα σε ρεπόρτερ.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός είπε συγκεκριμένα ότι η ίδια ένιωσε ντροπή για τα λόγια του καλλιτέχνη στη δημοσιογράφο, ενώ αποκάλυψε, επίσης, ότι επιθυμεί την τηλεοπτική επιστροφή της.

«Τα Mέσα δεν μου έχουν φερθεί καλά. Το παράπονο που έχω είναι ότι δεν με ξαναφωνάξανε. Θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά. Δεν είχα κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν χορταίνω να τον βλέπω, είναι εξαιρετικός. Πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου και δεν του πρότειναν μία δική του εκπομπή. Είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά ο Μικρούτσικος είναι άλλης ποσοστιαίας μονάδας άτομο» είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λείπει ο Γιώργος Κιμούλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης τηλεοπτικά. Εγώ είμαι με αυτούς, όχι για τη συμπεριφορά τους, αλλά για το ταλέντο τους δεν το διαπραγματεύομαι. Είναι αμβροσία για εμένα η επιστροφή τους».

Τέλος, η Βάσια Τριφύλλη κατέκρινε τον Γιώργο Νταλάρα για τη συμπεριφορά του απέναντι σε ρεπόρτερ που τον περίμεναν για δηλώσεις, ενώ ένιωσε την ανάγκη ακόμα και να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του.

«Πολύ ντρέπομαι. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του, είναι της γενιάς μου άνθρωπος. Αν τον είχα απέναντί μου θα τον έ…ζα πατόκορφα. “Θα σας έβλεπαν οι γονείς σας και θα ντρεπόντουσαν”. Τι θα ντρεπόντουσαν ρε Γιώργο; Για ποιο πράγμα;» είπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:

Τζέιμι Λι Κέρτις: Το κόσμημα με το ελληνικό στοιχείο που επέλεξε στα φετινά Όσκαρ (Photo)

Κάστρο, Τσάβες και τώρα Λούλα – Ο Όλιβερ Στόουν γύρισε ντοκιμαντέρ για τον Βραζιλιάνο πρόεδρο

Η Μαίρη Μηνά θα είναι η Πρωθιέρεια στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας – Τι αλλάζει για πρώτη φορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:32