search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 02:50
MENU CLOSE

Μια εκδήλωση που χαντάκωσε το ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2325
14/3/2024
14.03.2024 10:28
EKDILOSI_TEMPONERAS_AXTSIOGLOU_XRISTODOULAKIS

Η μεγάλη φασαρία που είχε γίνει πριν και μετά την εκδήλωση των Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου στις 13 Φεβρουαρίου, με θέμα «Απέναντι στον Μητσοτάκη, ποιος;», όσο περνάει ο καιρός φαίνεται και πιο δικαιολογημένη.

Τότε είχαμε επισημάνει ότι ο μόνος κερδισμένος ήταν η Νέα Αριστερά, η οποία, παρά τις (τότε) χαμηλές δημοσκοπικές πτήσεις της, εμφανιζόταν περίπου ισότιμος συνομιλητής με πολύ μεγαλύτερα κόμματα σε μια συζήτηση περί ανασύνθεσης της Κεντροαριστεράς / Αριστεράς.

Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι ο περισσότερο χαμένος ήταν το ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο επειδή είχε σπεύσει να καπελώσει επικοινωνιακά την εκδήλωση ο Κασσελάκης με την… έφοδό του. Αλλά κυρίως επειδή η εκδήλωση είχε δώσει ένα σήμα αριστερής στροφής του ΠΑΣΟΚ. Άκυρο μήνυμα βεβαίως, αλλά αυτό εν τέλει πέρασε. Και μάλιστα σε μια στιγμή που η Χαριλάου Τρικούπη έκανε τα πάντα για να μην ταυτίζεται με την Κουμουνδούρου και επιχειρούσε να κρατάει ανοιχτό τον «διμέτωπο» εναντίον ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι αυτό το κλίμα έδωσε την ευκαιρία στον Ανδρέα Λοβέρδο να πλασαριστεί ως ο μόνος κεντρώος που μπορεί να επικοινωνεί με δυσαρεστημένους νεοδημοκράτες – και τώρα οι Δημοκράτες του απειλούν να αποκλείσουν εντελώς τη ροή ψηφοφόρων από τη Ν.Δ. προς το ΠΑΣΟΚ. Τέτοια επικοινωνιακή καταστροφή είναι αμφίβολο αν τη φαντάζονταν τότε στο ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: «Πώς θα τα κόψεις; ΣΥΡΙΖΑ» – Βίντεο με το κούρεμα λίγο πριν πάει φαντάρος

Ένα βήμα πριν τον… στρατό: Με «φρέσκο» κούρεμα ο Κασσελάκης στο Mega (Photos)

Το «ευχαριστώ» του Βρούτση στον Τάσο Μπακασέτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:44