search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:35
MENU CLOSE

Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο το μεσημέρι στην Αθήνα – Έκτακτες ρυθμίσεις της Τροχαίας

14.03.2024 08:26
foitites4

Μπορεί το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ να ψηφίστηκε, ωστόσο οι αντιδράσεις των φοιτητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας συνεχίζονται.

Φοιτητικοί σύλλογοι, εκπαιδευτικά σωματεία, μαθητές και άλλες συλλογικότητες καλούν σε νέο συλλαλητήριο σήμερα (14/3) στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Για τον λόγο αυτό, η Τροχαία θα προχωρήσει σε έκτακτα μέτρα για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας, με κατά περίπτωση εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση, όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών, σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.

Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) έχει δημιουργηθεί ειδικό μπάνερ με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (https://www.astynomia.gr/ektaktes-kykloforiakes-rythmiseis/sygkentroseis-kinitopoiiseis/).

Διαβάστε επίσης:

Άστατος καιρός με θερμοκρασία έως 19 βαθμούς Κελσίου – Πού θα βρέξει

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου

Πότε αλλάζει η ώρα σε θερινή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09