search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:24
MENU CLOSE

«Κούρσα» για την επανακυκλοφορία της Ελευθεροτυπίας ίσως και πριν από τις Ευρωεκλογές

15.03.2024 11:42
eleytherotypia-new

Σκάρτο τρίμηνο απομένει έως τις Ευρωεκλογές, οι οποίες στην Ελλάδα θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου και ήδη στα κεντρικά της Alter Ego Media παρατηρείται κινητικότητα, ώστε οι δημοσιογραφικές εκδόσεις της επιχείρησης, υπάρχουσες και νέες (παλιές), να είναι έτοιμες.

Στο κτήριο της Συγγρού 340 από καιρό άρχισαν και είναι σε εξέλιξη -σε κυνήγι με το χρόνο- οι εργασίες διαμόρφωσης του πρώτου ορόφου ώστε τα ΜΜΕ (κανάλι, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες) της εταιρείας, να είναι όλα μαζί.

Το «μαζί» από τις 4 Μαρτίου αφορά και στην Ελευθεροτυπία, τις δύο έντυπες εκδόσεις και την ιστοσελίδα της, που περιήλθαν στην κυριότητα της Alter Ego Media.

Στο κτήριο της Συγγρού, έδρα του Mega, στο οποίο συντόμως θα συστεγαστούν οι εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» (έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις) σημειώνεται κινητικότητα για την επανεμφάνιση της Ελευθεροτυπίας στα περίπτερα και του enet.gr στο διαδίκτυο.

Το νέο εκδοτικό εγχείρημα λέγεται ότι έχουν αναλάβει να «τρέξουν» οι δημοσιογράφοι Αντώνης Καρακούσης (σύμβουλος έκδοσης του «Βήματος»- ) και Σήφης Πολυμίλης.

Ο Πολυμίλης υπήρξε επιτελικό στέλεχος της Ελευθεροτυπίας με εκδότη τον Κίτσο Τεγόπουλο «πέρασε» στο «Βήμα» επί ΔΟΛ, έως τη στιγμή που του έβαλαν λουκέτο, συνέχισε στους δημοσιογραφικούς τίτλους όταν αποκτήθηκαν από την Alter Ego Media και για περίπου 18 μήνες (Μάρτιο 2020- Αύγουστο 2021) διετέλεσε επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης:

Ελεωνόρα Μελέτη: Με πανηγυρισμούς και τον ύμνο του Ολυμπιακού η έναρξη της εκπομπής της (Video)

OPEN: «Ανοιχτές υποθέσεις», η νέα δικαστικοαστυνομική εκπομπή του σταθμού

Ο «Σασμός» επικεφαλής στην κούρσα τηλεθέασης της Τετάρτης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:21