search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:05
MENU CLOSE

Καθαρά Δευτέρα: «Αδειάζει» η Αθήνα για το τριήμερο – «Κοκκίνισε» η Αττική Οδός (χάρτης)

16.03.2024 12:22
kinisi_kifisos_new

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με την κίνηση να είναι αυξημένη στα εθνικά οδικά δίκτυα της χώρας.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτή την ώρα εντοπίζονται: στην Αττική Οδό, όπου ο χάρτης είναι κόκκινος λόγω τροχαίου ατυχήματος, στη λεωφόρο Αθηνών (από το Δαφνί μέχρι τα διυλιστήρια στον Ασπρόπυργο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του Κηφισού, κυρίως στο ρεύμα προς Λαμία, όπου υπήρξε νωρίτερα σύγκρουση οχημάτων.

«Απομάκρυνση εμπλεκόμενων οχημάτων. Παραμένουν οι καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30 λεπτών από Πεντέλης έως Μεταμόρφωση (έξοδος για Λαμία)», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Χ η Αττική Οδός.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6 το πρωί την Παρασκευή μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 95.000 αυτοκίνητα (53.000 από την Αθηνών – Κορίνθου και πάνω από 42.000 από την Αθηνών – Λαμίας).

Έκτακτα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ για Πάτρα – Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια

Για σήμερα Σάββατο έχουν προγραμματιστεί 120 δρομολόγια ενώ, ακόμα και την Κυριακή, ημέρα του καρναβαλιού, θα γίνουν 40 δρομολόγια για τους εκδρομείς της… τελευταίας στιγμής. Συνολικά δηλαδή, 400 λεωφορεία μόνο για την Πάτρα.

Τα λεωφορεία αναχωρούν κάθε 5 λεπτά, καθώς υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στα ΚΤΕΛ και για τους άλλους προορισμούς, για το τριήμερο.

Σήμερα, αναμένεται να διεξαχθούν 6 δρομολόγια με πάνω από 3 χιλιάδες επιβάτες από Πειραιά για Κυκλάδες.

Από Ραφήνα έχουν προγραμματιστεί 3 δρομολόγια με 2.600 επιβάτες και από Λαύριο άλλα 3 δρομολόγια με 1000 επιβάτες.

Χθες (Παρασκευή) από Πειραιά για Κυκλάδες αναχώρησαν 12.589 επιβάτες με 12 δρομολόγια και για Αργοσαρωνικό 6.214 επιβάτες με 26 δρομολόγια. Από τη Ραφήνα αντίστοιχα διεξήχθησαν 6 δρομολόγια και ταξίδεψαν 4919 επιβάτες και από Λαύριο άλλα 6 δρομολόγια και ταξίδεψαν 1469 επιβάτες.

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Λύτρας για βιασμό 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν στηρίζεται πουθενά η εισαγγελική πρόταση» – «Ράκος το παιδί με αυτά που βλέπει», δηλώνει η γιαγιά της

Πατρινό Καρναβάλι: 45 περιστατικά μέθης το πρώτο βράδυ του τριημέρου της Αποκριάς – Στο νοσοκομείο 5 νεαροί

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Φωτογραφίες με τα ευρήματα από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:05