search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:33
MENU CLOSE

Ο Αυτιάς διεξάγει κανονικά προεκλογική εκστρατεία για την ευρωβουλή – Ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά

16.03.2024 11:15
giorgos_autias_new

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι το μεγάλο όνομα στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ – ακόμα μεγαλύτερο κι από αυτό του Πύρρου Δήμα, ή άλλων «νεοσύλλεκτων», στη μάχη που θα δώσει το κυβερνών κόμμα στις 9 Ιουνίου.

Ο τηλεπαρουσιαστής επιβεβαιώνει κάθε Σαββατοκύριακο γιατί είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά, ενδεχομένως διαλύοντας και κάθε ρεκόρ σταυρών για τη ΝΔ μέχρι τώρα.

Μαχητικός, παρεμβατικός, αποφασιστικός και σχετικά ενημερωμένος, δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω στην εκπομπή του, όταν είναι να υπερασπιστεί την κυβέρνηση έναντι των καλεσμένων του από άλλα κόμματα , οι οποίοι θα κάνουν το λάθος να γίνουν επιθετικοί στην κυβέρνηση.

Ο Αυτιάς αποδεικνύει γιατί είναι η καλύτερη επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο, καθώς δείχνει ότι μπορεί να χειριστεί θέματα και πολύ πέραν της οικονομίας, που είναι το δυνατό του χαρτί και με αυτό φιλοδοξεί να βοηθήσει τη χώρα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Στην εκπομπή του το Σάββατο το πρωί για παράδειγμα, επισήμανε στον βουλευτή Μπάρκα του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ευρωπαία εισαγγελέας αποστομώθηκε από τον πρόεδρο των Ελλήνων δικαστών για τα όσα λέει περί των εμποδίων που αντιμετωπίζει για να βρει την αλήθεια και να επιρρίψει ευθύνες για τη σύμβαση 717 των σιδηροδρόμων. Πράγμα που σημαίνει ότι ο δημοσιογράφος διαβάζει όλη την ειδησεογραφία και δεν ασχολείται μόνο με τα οικονομικά, τις συντάξεις και τα ασφαλιστικά. Γι’ αυτό και είναι έτοιμος να «μοιράσει πόνο» στους συνυποψηφίους του στην ευρωλίστα.

Διαβάστε επίσης:

Το ευρω-αποτέλεσμα κρίνει τον ανασχηματισμό

Η Νέα Αριστερά σώζει τον… Κασσελάκη;

iSyriza: Στο πλευρό της Ασημακοπούλου ο… Κρέτσος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:32