search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:42
MENU CLOSE

Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει ο παππούς του 15χρονου που σκοτώθηκε για μια selfie, μια μέρα μετά τα γενέθλιά του

17.03.2024 15:47
alexandroupoli
Πηγή φωτογραφίας: e-evros.gr

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 15χρονο Γιάννη που έχασε τη ζωή του, το πρωί του Σαββάτου, στην Αλεξανδρούπολη, όταν έπεσε στο κενό για μια selfie.

Ο ιερέας παππούς του δεν μπορεί να συλλάβει την τεράστια απώλεια που «χτύπησε» το σπιτικό τους. Την Παρασκευή έπαιρνε τηλέφωνο το στερνοπούλι της οικογένειας για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

«Ο θάνατος του εγγονού μου ήταν κεραυνός εν αιθρία. Έχουν καταρρακωθεί οι ψυχούλες μας. Είναι μία κατάσταση που δεν ελέγχεται πνευματικά. Μπορεί να είμαι ιερέας και να την ελέγχω αλλά ανθρωπίνως δεν είναι εύκολο. Να μην το ζήσει κανείς αυτό, είναι τόσο δύσκολο», ανέφερε στον ALPHA.

«Ήταν πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί. Χαμογελαστό παιδί. Ανέβηκε στην ταράτσα με τον πατέρα του για να βγάλει μία selfie φωτογραφία, δεν ξέρω πώς, παραπάτησε και έπεσε στον φωταγωγό από τον 5ο όροφο. Είχε κερδίσει η αγαπημένη του ομάδα ο ΠΑΟΚ και ζήτησε από τον πατέρα του να ανεβούν στον 5ο όροφο και φορώντας τη φανέλα της ομάδας του να βγάλει μια φωτογραφία και να την έχει. Από τη χαρά για την ομάδα του. Όμως όλο αυτό εξελίχθηκε σε τραγωδία. Πήγε στην άκρη του φωταγωγού, είχε ένα τζάμι που, ίσως να ήταν και ραγισμένο, το ακούμπησε, έσπασε και έπεσε μέσα», πρόσθεσε.

«Μια ημέρα πριν είχε γενέθλια»

«Χθες ο Γιαννάκης είχε τα γενέθλια του. Είχαμε τηλεφωνηθεί και του τραγουδούσα να ζήσεις Γιάννη με άσπρα μαλλιά και το παιδί γελούσε. Μου είχε πει ότι θα ερχόταν την Κυριακή να μας κεράσει. Ήταν ο μικρός της οικογένειας. Είχε άλλα δύο μεγαλύτερα αδέλφια 28 και 24 ετών. Ήταν ο βενιαμίν της οικογένειας ο Γιαννάκης» συνέχισε συντετριμμένος.

«Σε μια τέτοια στιγμή δεν μπορείς εύκολα λόγια για να παρηγορήσεις κάποιον. Αυτό τώρα ήταν μια μαχαιριά μέσα στην καρδιά. Σαν να πήρε κάποιος ένα μαχαίρι και το έστριψε μέσα. Τι να πούν τα παιδιά μου που έχασαν το βλαστάρι τους; Αύριο θα γίνει η κηδεία του και θα σφίξουμε την καρδιά μας να το αποχαιρετίσουμε. Τα παιδιά πρέπει να προσέχουν πάντα. Για να μη φτάνουμε σε τέτοιες τόσο δυσάρεστες καταστάσεις», κατέληξε.

«Χθες το βράδυ θα ερχόταν εδώ πέρα»

Για την απώλεια του εγγονού της μίλησε και η γιαγιά του. «Τι να πω; Το παιδί έπεσε από τον φωταγωγό. Πήγε να βγει μία φωτογραφία και έπεσε από τον φωταγωγό» είπε στο MEGA.

«Είχε γενέθλια. Τον πήρα τηλέφωνο και χθες το βράδυ θα ερχόταν εδώ πέρα» πρόσθεσε και περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο την ενημέρωσαν για τη τραγική είδηση: «Ήρθαν στο σπίτι και μου λένε ‘θα πάμε στο νοσοκομείο, σε θέλει ο αιματολόγος’. Λέω ‘δεν πάω’, ‘όχι πάμε λέει’. Και όπως φτάσαμε στο νοσοκομείο, στα εξωτερικά ιατρεία, μας λέει πέθανε ο…».

«Τι να σου πω… ο μπαμπάς του; Η μαμά του εκεί πέρα ήταν. Ήταν στη δουλειά και την ειδοποίησαν και έφυγε. Ήταν καλό παιδί. Ο μπαμπάς του είναι στο νοσοκομείο. Δεν μπορεί. Η κόρη μου και ο γαμπρός μου είναι χάλια», πρόσθεσε η γυναίκα.

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του 15χρονου εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη, που βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα. Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα αγκαλιάσει την οικογένειά του. Καλό ταξίδι Γιάννη…», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

ΑΔΜΗΕ: Τips για ασφαλές πέταγμα των χαρταετών – Τι πρέπει να κάνετε αν μπλεχτεί σε καλώδια

ΑΠΘ: Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκαν οι 49 συλληφθέντες

Καρναβάλι Πάτρας: Πάνω από 240 περιστατικά μέθης και τραυματισμών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:39