search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:28
MENU CLOSE

Φρέντι Μπελέρης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές

17.03.2024 11:09
beleris_frenti

Υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι πιθανότατα ο Φρέντι Μπελέρης, παρά την ποινή-κόλαφο που του επέβαλλε το αλβανικό δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, που επικαλείται την πλευρά των συγγενών του Μπελέρη, θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η κυβέρνηση φαίνεται πως βρήκε έναν άλλον τρόπο για να «επαναφέρει» το ζήτημα του Φρέντι Μπελέρη στην πολιτική, και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο.

Πέτρος Μπελέρης: «Προσπαθούμε να κάνουμε ένα σχέδιο με την κυβέρνηση, γιατί τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά»

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, ο γιος του Πέτρος είπε: «Γενικά σε όλη τη διάρκεια υπάρχουν επαφές από τις εκλογές και μετά μέχρι και σήμερα. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα σχέδιο γιατί τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου καλά».

Ωστόσο, σημείωσε, πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την υποψηφιότητά του πατέρα του.

«Τώρα περιμένουμε το δικαστήριο στις 19 Μαρτίου για το αν είναι συνταγματικά τα μέτρα κράτησης, αν δηλαδή θα μείνει προφυλακισμένος ο πατέρας μου ή αν θα αναλάβει δημαρχιακό αξίωμα ως Δήμαρχος της Χειμάρρας», πρόσθεσε.

«Συνεχίζουν να παραβιάζουν το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας τους, να μην επιτρέπουν σε αθώο άνθρωπο να μην ορκιστεί. Καλλιεργούν κλίμα εθνικισμού εναντίον της μειονότητας της Χειμάρρας και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα για να έχουν έναν εκλεκτό δικό τους που θα εξυπηρετεί τους δόλιους σκοπούς τους», επισήμανε ο Πέτρος Μπελέρης.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και υγεία στέρησαν 4 μονάδες από την κυβέρνηση – Ανατροπή ΣΥΡΙΖΑ στη 2η θέση

Βερβεσός για emails Ασημακοπούλου: Οι 3 νόμιμοι τρόποι χρήσης προσωπικών στοιχείων – Οι ενδεχόμενες ευθύνες της ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Κάιρο με ευρωπαίους – Το μήνυμα έμπρακτης στήριξης και το μεταναστευτικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:28