search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:33
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλεντον: Το τερμάτισε η Daily Star – Ρώτησε μέντιουμ για το μέλλον της

17.03.2024 16:09
kate middleton 765- new

Την ώρα που οι θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλεντον, στη Βρετανία (και όχι μόνο), δίνουν και παίρνουν, βρετανικά ταμπλόιντ αναζητούν σε μέντιουμ τις απαντήσεις που δεν δίνει το παλάτι.

Η βρετανική Daily Star απευθύνθηκε στον βραζιλιάνο Athos Salomé για να μάθει τι συμβαίνει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, μετά την «πειραγμένη» φωτογραφία.

Ο αυτοαποκαλούμενος «νέος Νοστράδαμος» -ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε «δει» τον κορωνοϊό, τον θάνατο της Ελισάβετ και την αγορά του Twitter από τον Μάσκ- άφησε να εννοηθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον θα έχει ένα… βουνό να ανέβει τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τη Salomé, η πριγκίπισσα αντιμετωπίζει προβλήματα με τα οστά, τα γόνατα, τα πόδια και τις αρθρώσεις που φαίνεται βελτιώνονται με τη φυσιοθεραπεία. Ανέφερε ωστόσο πως η κύρια πρόκληση είναι εκείνη του στέμματος.

«Οι προκλήσεις που αναφέρθηκαν είναι αν θα είναι όντως έτοιμη να αναλάβει το στέμμα. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι μέρος της ζωής της, όπως και το έτος 2025. Όλα είναι ήδη γραμμένα στη ζωή της Κέιτ, επομένως είναι σημαντικό να φροντίζει την ψυχική της υγεία αλλά και τα οστά της. Η δομή και η ευθύνη δεν βαραίνουν μόνο το μυαλό αλλά αντανακλούν και στα οστά της. Αν και ποτέ δεν θα επιβεβαιώσουν το γεγονός, έχει πράγματι αυτό το πρόβλημα», είπε στη Daily Star. 

«Θα μιλήσει για την υγεία της όταν το θελήσει»

Στο μεταξύ, φίλος του Ουίλιαμ και της Κέιτ μίλησε στη «The Sunday Times» και αποκάλυψε πως και οι δύο θέλουν να είναι ξεκάθαροι και πιο ανοιχτοί και θα το κάνουν μόλις νιώσουν έτοιμοι. Πρόκειται για απόφαση της Κέιτ και δεν πρόκειται να βιαστούν.

«Δεν είναι ότι δεν πίστευαν ότι θα υπήρχαν πολλές εικασίες και ενδιαφέρον, αλλά είχαν εμπιστοσύνη ότι ο κόσμος θα τους έδινε τον χώρο που ζητούσαν, πράγμα που έκαναν για περίπου ένα μήνα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Βασιλική πηγή αποκάλυψε στην εφημερίδα πως το ζευγάρι είναι πιο ανοιχτό όταν είναι έξω και αλληλεπιδρά με τον κόσμο. «Η πριγκίπισσα θα μπορούσε να συζητήσει την ανάρρωσή της δημοσίως, σε κάποια από τις υποχρεώσεις της… Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι θα το έκανε», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Νετανιάχου: Δριμύ κατηγορώ κατά των συμμάχων του Ισραήλ – «Είναι η μνήμη σας τόσο μικρή;»

Εκλογές στη Ρωσία: «Μεσημέρι κατά Πούτιν» – Οπαδοί του Ναβάλνι μεταδίδουν εικόνες διαμαρτυρίας σε διάφορες περιοχές

Αγία Σοφία: «Σου έλειψε το κολύμπι, γείτονα;» – Αντιδράσεις στα τουρκικά social media για τη φωτογραφία με την ελληνική σημαία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:31