search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:50
MENU CLOSE

Πούτιν: Ένα βήμα πριν από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο μια σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ

18.03.2024 09:42
putin new

Μετά τις ρωσικές προεδρικές εκλογές ο Βλαντιμίρ Πούτιν άρχισε να εξαπολύει πυρά, προειδοποιώντας ακόμη και για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.  

Ο Πούτιν, προειδοποίησε τη Δύση ότι μια άμεση σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της στρατιωτικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ θα σήμαινε ότι ο πλανήτης βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Για να προσθέσει αμέσως μετά ότι σχεδόν κανείς δεν επιθυμεί ένα τέτοιο σενάριο.

Απαντώντας σε ερώτηση του Reuters σχετικά με τις δηλώσεις Μακρόν και τους κινδύνους και την πιθανότητα σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, ο Πούτιν αστειεύτηκε: «Όλα είναι πιθανά στον σύγχρονο κόσμο».

Στο πεδίο της μάχης μιλάνε αγγλικά κιαι γαλλικά

Ο Πούτιν πρόσθεσε, ωστόσο, ότι το στρατιωτικό προσωπικό του ΝΑΤΟ είναι ήδη παρόν στην Ουκρανία, λέγοντας ότι η Ρωσία έχει καταλάβει ότι στο πεδίο της μάχης μιλούν τόσο αγγλικά όσο και γαλλικά.

Σφοδρή επίθεση κατά των ΗΠΑ

Με αφορμή τις τις επικρίσεις των ΗΠΑ και της Δύσης για τις εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, δεν ήταν ελεύθερες και δίκαιες, ο Ρώσος πρόεδρος πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι οι αμερικανικές εκλογές δεν είναι δημοκρατικές και επικρίνοντας τη χρήση κρατικής εξουσίας εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

«Όλος ο κόσμος γελάει με αυτό που συμβαίνει εκεί», δήλωσε ο Πούτιν για τις Ηνωμένες Πολιτείες. «Είναι απλώς μια καταστροφή – δεν είναι δημοκρατία – τι στο καλό είναι αυτό;».

Διαβάστε επίσης

Σοκ: Η υπουργός Παιδείας της Γερμανίας προτείνει οι μαθητές να προετοιμαστούν για… πόλεμο

Ρωσία: Το Κρεμλίνο διαψεύδει την καταγγελία της χήρας του Ναβάλνι πως δολοφονήθηκε στη φυλακή

Τζόρτζια Μελόνι: Χάκαραν το προφίλ της στο Instagram

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31