search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:41
MENU CLOSE

Σκάνδαλο emails: Ο απόδημος Δημήτρης Σαββίδης αποδομεί Ασημακοπούλου και Κεραμέως – «Σε σοβαρή χώρα θα είχε παραιτηθεί και η υπουργός» (Video)

18.03.2024 00:59
video

Με ένα video «ποίημα», ο Δημήτρης Σαββίδης, που ζει στο εξωτερικό και ήταν εξ αυτών που έλαβαν το… αμαρτωλό email της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και το κατήγγειλε αμέσως, αποδομεί όλη την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για το μέγα σκάνδαλο με τα στοιχεία των αποδήμων ψηφοφόρων που έγιναν φέιγ βολάν από τη ΝΔ και το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο κ. Σαββίδης κάνει μία αναλυτική παρουσίαση του όλου θέματος και καταλήγει όχι μόνο να εκθέσει ακόμα περισσότερο την κυρία Ασημακοπούλου, αλλά αναδεικνύει και τις ευθύνες της Νίκης Κεραμέως. «Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα η αρμόδια υπουργός θα είχε παραιτηθεί», τονίζει επισημαίνοντας ότι υπάρχει πλέον θέμα εμπιστοσύνης για το πώς χειρίζεται τα προσωπικά στοιχεία των πολιτών η κυβέρνηση, ακόμα και για την ίδια την εκλογική διαδικασία.

Ουσιαστικά προϊδεάζει για τη συνέχεια που θα έχει η υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Νέος γύρος ανακοινώσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις εταιρείες στο Ντελαγουέρ και το ταξίδι στη Σίβα

Σκάνδαλο emails: Γεγονός η πρώτη αγωγή από απόδημο κατά του ελληνικού Δημοσίου

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κεραμέως: «Αντί παραιτήσεως, πραγματοποιεί κομματικές φιέστες στο εξωτερικό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:38