search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:02
MENU CLOSE

Αριάνα Γκράντε: Επίσημο το διαζύγιό της – Το αστρονομικό ποσό που θα πληρώσει

19.03.2024 18:45
arianna-grande-new

Η Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους μετά από σχεδόν τρία χρόνια γάμου, σύμφωνα με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες.

Οι δυο τους χώρισαν πριν από ένα χρόνο περίπου, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, και επειδή το ζευγάρι είχε προγαμιαία συμφωνία, δεν είχε παιδιά και καμία σημαντική νομική διαμάχη στο χωρισμό, το διαζύγιο προχώρησε γρήγορα.

Οι όροι της διευθέτησής τους συμφωνήθηκαν τον Οκτώβριο και το ζευγάρι έπρεπε να περιμένει μόνο τους απαιτούμενους έξι μήνες προτού τεθεί σε ισχύ η απόφαση του δικαστή. Βάσει της συμφωνίας, η Aριάνα Γκράντε θα καταβάλει εφάπαξ πληρωμή 1.250.000 δολαρίων στον πρώην σύζυγό της χωρίς μελλοντική διατροφή.

Θα του δώσει επίσης τα μισά από τα έσοδα από την πώληση του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες και θα πληρώσει έως και 25.000 δολάρια για τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Όπως η συντριπτική πλειονότητα των διαζυγίων στην Καλιφόρνια, η αίτηση διαζύγίου της Αριάνα Γκράντε ανέφερε ασυμβίβαστες διαφορές ως τον λόγο για τον χωρισμό τους.

Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Γεωργιάδου: Αποκάλυψε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο στο παρελθόν – «Δεν έβαλε όνομα» (Video)

Γιώργος Καραμίχος: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Μου λέει ο γιατρός “δεν θέλω να σας τρομάξω”» (Video)

Μαλέσκου: Η απάντηση στη Χρηστίδου – «Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα, είναι δικό τους πρόβλημα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:01