search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:54
MENU CLOSE

Μανώλης Μαυρομμάτης: Καμία βελτίωση στην υγεία του – Σε κρίσιμη κατάσταση και η σύζυγός του

19.03.2024 16:14
mavromatis

Σε υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας χρειάστηκε να μπει και πάλι ο Μανώλης Μαυρομμάτης που νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στις 18 Φεβρουαρίου.

Ο πρώην ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» δεν παρουσιάζει κάποια βελτίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαυρομμάτης έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία όπως προβλέπεται μετά το πρώτο δεκαήμερο της νοσηλείας στην εντατική.

Γίνονται συνεχώς προσπάθειες αποσωλήνωσης, ωστόσο δεν είναι επιτυχείς, γιατί ο ασθενής δεν έχει σταθερή αναπνευστική κατάσταση και χρειάζεται να μπει και πάλι σε υποστήριξη της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Σε κρίσιμη κατάσταση και η σύζυγός του

Δύσκολη χαρακτηρίζεται και η κατάσταση της Ρένας Βενιέρη, η οποία εξαρχής είχε διαγνωστεί με βαρύτερα εγκαύματα. Η ασθενής υποβάλλεται συνέχεια σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά δερματικά και αναπνευστικά εγκαύματα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η υγεία της συζύγου του, Ρένα Βενιέρη, βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση, με τους γιατρούς του «Γεννηματάς» να κάνουν κάθε προσπάθεια για να τους κρατήσουν στη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 55χρονος για ασέλγεια στην 16χρονη ανιψιά του – Στο ίδιο δωμάτιο κοιμόταν και η 12χρονη κόρη του

Πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Κέρκυρας δικάζεται γιατί εξαφάνισε χιλιάδες δικογραφίες – Διεκόπη η δίκη

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα μετά το δημοσίευμα για «πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:54