search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:05
MENU CLOSE

Έξι νεκροί στη Σεβίλλη – Φορτηγό έπεσε σε αστυνομικό μπλόκο (photos/videos)

19.03.2024 13:24
sevilli

Εξι άνθρωποι σκοτώθηκαν τα ξημερώματα, ανάμεσά τους δύο ισπανοί πολιτοφύλακες, κοντά στην Σεβίλλη, όταν φορτηγό έπεσε επάνω σε αστυνομικό μπλόκο, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Ανδαλουσίας, που αναφέρεται σε δυστύχημα.

Τρεις ακόμη πολιτοφύλακες τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, οι πολιτοφύλακες πραγματοποιούσαν οδικούς ελέγχους ρουτίνας, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, παραπλεύρως της εθνικής οδού, όταν ένα φορτηγό έπεσε επάνω τους.

Οι έλεγχοι έδειξαν ότι ο οδηγός του, ο οποίος συνελήφθη, δεν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειές των θυμάτων μέσω ενός μηνύματος στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα X.

Το περιστατικό συμβαίνει έναν μήνα μετά τον θάνατο δύο ισπανών πολιτοφυλάκων στην θάλασσα στην περιοχή του Κάντιθ, όταν έμποροι ναρκωτικών έπεσαν με το σκάφος τους επάνω στο περιπολικό της πολιτοφυλακής κατά την διάρκεια καταδίωξης.

Η Ισπανία είναι βασική δίοδος εισαγωγής των ναρκωτικών στην Ευρώπη και η Ανδαλουσία, εξαιτίας της γειτνίασής της με το Μαρόκο, κέντρο παραγωγής ρητίνης κάνναβης, μία από τις βασικές πύλες εισόδου ναρκωτικών στο ισπανικό έδαφος.

Διαβάστε επίσης

Τραμπ κατά πρίγκιπα Χάρι: «Εάν είπε ψέματα στη βίζα του για τα ναρκωτικά θα απελαθεί» (Video)

Συρία: Ισραηλινοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην περιοχή της Δαμασκού με στόχο τη Χεζμπολάχ

Αργεντινή: Διαδηλώσεις κι επεισόδια παραμονή των 100 ημερών της προεδρίας Μιλέι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:04