search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:40
MENU CLOSE

Τραμπ κατά πρίγκιπα Χάρι: «Εάν είπε ψέματα στη βίζα του για τα ναρκωτικά θα απελαθεί» (Video)

19.03.2024 12:51
trump harry new

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα διστάσει να απελάσει τον πρίγκιπα Χάρι.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά εάν επανεκλεγεί πρόεδρος στις ΗΠΑ, θα μπορούσε να τον απελάσει εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών που είχε κάνει στο παρελθόν.

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, σε συνέντευξή του στον Βρετανό τηλεοπτικό παρουσιαστή, Νάιτζελ Φάρατζ της πρωινής ειδησεογραφικής εκπομπής «GB News», τόνισε ότι ο σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ δεν θα έχει «ειδικά προνόμια» εάν έχει πει ψέματα για τη χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της αίτησης για έκδοση της αμερικανικής βίζας.

«Εάν είπε ψέματα, θα πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα», είπε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

Ο Χάρι, στην αυτοβιογραφία του «Spare» (Ρεζέρβα), είχε αποκαλύψει ότι έπαιρνε στο παρελθόν ναρκωτικά, τα οποία σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ θα ήταν κανονικά λόγος απόρριψης της αίτησης για βίζα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Politico.

Στο βιβλίο του, που είχε προκαλέσει σάλο στο Μπάκιγχαμ αφού στάζει… δηλητήριο για τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ο δευτερότοκος γιος του Βασιλιά Καρόλου είχε παραδεχθεί ότι έκανε χρήση κοκαΐνης, κάνναβης και ψυχεδελικών μανιταριών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Φάρατζ ρώτησε τον Τραμπ εάν ο Χάρι θα έπρεπε να απολαμβάνει «ειδικά προνόμια» σε περίπτωση που αποκαλυφθεί ότι δεν είπε την αλήθεια.

«Δεν θα τον προστάτευα γιατί πρόδωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ. Αν είπε ψέματα θα πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα», απάντησε ο Τραμπ.

«Κατάλληλα μέτρα; Που μπορεί να σημαίνει… να μην παραμείνει στις ΗΠΑ;», ρώτησε ο Φάρατζ.

«Ω, δεν ξέρω. Θα πρέπει να μου πεις. Δεν έχεις παρά να μου πεις. Θα έλεγε κανείς ότι το ξέρουν αυτό εδώ και πολύ καιρό», απάντησε ο Τραμπ.

Διαβάστε επίσης

Συρία: Ισραηλινοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην περιοχή της Δαμασκού με στόχο τη Χεζμπολάχ

Αργεντινή: Διαδηλώσεις κι επεισόδια παραμονή των 100 ημερών της προεδρίας Μιλέι

Σαρλ Μισέλ σε ΕΕ: «Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:28