search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:43
MENU CLOSE

Realme: Στο 5% το μερίδιο αγοράς της στην ελληνική αγορά – Λανσάρισμα του 12 Pro 5G

20.03.2024 10:55
kinito new

Το 5% της ελληνικής αγοράς έχει ήδη κατακτήσει η realme, μερίδιο που την κατατάσσει στην 4η θέση στην εγχώρια αγορά smartphones.  H επίδοση αυτή της χαρίζει τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρίας στα κινητά μέσα στο 2023.

Αυτό ανέφερε Dusan Tomasevic, επικεφαλής πωλήσεων της εταιρείας για τα Βαλκάνια, στο πλαίσιο παρουσίασης της νέας σειράς κινητών realme 12 Pro 5G, «Portrait Master»

H realme φιλοδοξεί να ενισχύσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά μέσα από τη νέα σειρά κινητών και να αυξήσει το μερίδιό της σε 8% μέσα στο 2024.

Σε αυτό το στόχο αναμένεται να βοηθήσει και το λανσάρισμα μίας ακόμα σειράς φθηνότερων τηλεφώνων με τιμή κοντά στα 200 ευρώ που αναμένεται σύντομα στην ελληνική αγορά.

Μάλιστα ο επικεφαλής της realme ανέφερε ότι στόχος της εταιρίας είναι να κατακτήσει την πρώτη θέση στο νεανικό κοινό στην Ελλάδα ενώ η χώρα μας βρίσκεται και στην πρώτη θέση σε μερίδιο αγοράς μεταξύ των βαλκανικών χωρών.

Για το λόγο αυτό η realme θέλει να καταστήσει την Ελλάδα κόμβο ανάπτυξης των προϊόντων της για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Όπλο της είναι ότι προσφέρει προσιτές επιλογές παρά το γεγονός ότι τα κινητά της έχουν υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικά χαρακτηριστικά.  

Για παράδειγμα το realme 12 Pro+ 5G είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 7s Gen 2, ο οποίος διαθέτει διάταξη 8 πυρήνων 64-bit, με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας 2.4GHz και τους πυρήνες Cortex-A78 και 1.95GHz για τους πυρήνες Cortex-A55, ενώ συμπληρώνεται από την GPU Adreno 710. Το realme 12 Pro διαθέτει τον Snapdragon 6 Gen 1, με παρόμοια αρχιτεκτονική 8 πυρήνων, που φτάνει τα 2.2GHz στους πυρήνες Cortex-A78 και 1.8GHz στους πυρήνες Cortex-A55, εξασφαλίζοντας ισχυρή απόδοση με την ίδια GPU.

Πάντως η εταιρεία βρίσκεται ήδη, σύμφωνα με τα στελέχη της, μέσα στις 10 πιο γνωστές εταιρείες παγκοσμίως ενώ το 2024 έχει όραμα να βρεθεί στην κορυφαία 5άδα.

Όπως ανέφερε ο Dusan Tomasevic η realme ξεκίνησε το 2024 ένα μετασχηματιστικό ταξίδι, αλλάζοντας σλόγκαν σε “Make it real” (Κάντο πραγματικότητα). Με όραμα να γίνει μια από τις κορυφαίες 5 παγκόσμιες μάρκες, η realme ανακοινώνει αύξηση των επενδύσεων σε έρευνα και ανάπτυξη κατά 470%.

Έχει επεκτείνει την παρουσία της σε πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Νότιας Ασίας, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, συγκεντρώνοντας έτσι μια παγκόσμια βάση χρηστών που ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια.

Το 2024 σηματοδοτεί μια σημαντική φάση στο rebranding της realme με νέο σλόγκαν, «Make it real». Πλέον η realme αφοσιώνεται περισσότερο από ποτέ στους νέους χρήστες, αποσκοπώντας να φέρει ξεκάθαρα και απτά οφέλη στη ζωή τους.

Διαβάστε επίσης

Κίνηση στους δρόμους: Στα «κόκκινα» Κηφισός και Αττική Οδός – Καθυστερήσεις σε Ποσειδώνος και Κηφισίας

Διαδήλωση την Πέμπτη 21/3 για τις συνδικαλιστικές και πολιτικές διώξεις σε εκπαιδευτικούς

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Νέες συλλήψεις, δύο από τις κοπέλες ήταν θύματα και της Λορέλας – Η 25χρονη «εγκέφαλος», ο ταξιτζής και τα ραντεβού των 400 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:43