search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:40
MENU CLOSE

Αμαλιάδα:  Η τελευταία ανάρτηση του 28χρονου πριν αυτοκτονήσει – «Καλή αντάμωση»

21.03.2024 17:23
nekrotafeio 876- new

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας, από την αυτοκτονία ενός 28χρονου, που έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα λίγα μέτρα μακριά από τον τάφο του πατέρα του , τον οποίο είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια, από ασθένεια.

Ο 28χρονος, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, επρόκειτο να μεταβεί χθες στο Χάβαρι , του δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα, για να δει τη μητέρα και τον αδερφό του. Σύμφωνα με το patrisnews, βλέποντας ότι καθυστερεί, τα συγγενικά του πρόσωπα, άρχισαν να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το πτώμα του, εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, το βράδυ της Τετάρτης, δηλαδή λίγες ώρες πριν την τραγωδία, ο 28χρονος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία φαινόταν πως οδηγούσε από την Αχαΐα προς την Ηλεία και στην οποία έγραφε «καλή αντάμωση».

Διαβάστε επίσης:

Πτώση F-16: Τεράστια κύματα στην περιοχή που περισυνελέγη ο πιλότος – Βίντεο από παραπλέον σκάφος που έσπευσε για βοήθεια

Πέθανε ο Αθανάσιος Ρέτσος, συνιδρυτής των Electra Hotels

Από το ριφιφί του 1992 η καθίζηση που υπέστη το οδόστρωμα στην οδό Καλλιρόης – Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:40