search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:56
MENU CLOSE

Ηλεία: «Παγωμένο» το χωριό του 27χρονου που αυτοκτόνησε δίπλα στον τάφο του πατέρα του – Η ανάρτηση «προαναγγελία» και ο πρόσφατος χωρισμός

22.03.2024 10:17
NEKROTAFEIO_FILE
αρχείου Eurokinissi

«Παγωμένη» είναι από χθες το πρωί η τοπική κοινωνία του Χαβαρίου του δήμου Ήλιδας, όταν και έγινε γνωστή η τραγική είδηση της αυτοκτονίας του 27χρονου, που επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα, ελάχιστα μέτρα μακριά από τον τάφο του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, ο 27χρονος που ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα, ξεκίνησε το ταξίδι του το βράδυ της περασμένης Τετάρτης με προορισμό τη γενέτειρά του.

Η ανάρτηση – προαναγγελία

Στην τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε ο 27χρονος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να οδηγεί από την Αχαΐα προς την Ηλεία, ενώ έχει γράψει «καλή αντάμωση», μήνημα που πλέον «μεταφράζεται» ως προαναγγελία της αυτοκτονίας του.

Ο θάνατος του πατέρα του και ο πρόσφατος χωρισμός

Η ανησυχία των ανθρώπων του κορυφώθηκε όταν πέρασαν τα μεσάνυχτα και ο 27χρονος δεν είχε φτάσει ακόμα στο σπίτι τους όπως υπολόγιζαν, ούτε είχε επικοινωνήσει μαζί τους. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ειδοποιήθηκαν οι αρχές, με τον άτυχο νεαρό να εντοπίζεται από τον ίδιο του το θείο χθες νωρίς το πρωί στο κοιμητήριο όπου έχουν κηδευτεί ο πατέρας του και ο παππούς του, ελάχιστα μέτρα μακριά από τον τάφο του πρώτου.

Το σημείο που επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του σήμαινε πολλά για τον ίδιο. Έχοντας χάσει τον πατέρα μου από ασθένεια πριν περίπου 9 χρόνια, μόλις στα 49 του χρόνια, το ψυχολογικό πλήγμα που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του ήταν τεράστιο. Πηγές αναφέρουν μάλιστα πως τόσο ο 27χρονος, όσο και ο αδερφός του όταν ζορίζονταν ψυχολογικά πήγαιναν στο κοιμητήριο και κάθονταν στο μνήμα του πατέρα τους.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν, επεσήμαναν πως ο 27χρονος ήταν ειδικός στις κυνηγετικές καραμπίνες και μάλιστα έφτιαχνε δικές του, ενώ λάτρευε και το κυνήγι.

Ο αυτόχειρας δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος είχε πρόσφατα χωρίσει με την επί χρόνια σύντροφό του, που κατάγεται και η ίδια από το Χάβαρι και σπουδάζει στην Πάτρα με τον χωρισμό να επιβαρύνει την ψυχολογική του κατάσταση.

Οι κάτοικοι της κοινότητας παραμένουν συγκλονισμένοι από την τραγική κατάληξη του 27χρονου, ενώ όπως ανακοινώθηκε θα αναβληθεί η παρέλαση, η χορευτική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί στην πλατεία του χωριού για την 25η Μαρτίου, καθώς και τα μαθήματα χορού και γυμναστικής, ως ένδειξη πένθους για τον χαμό του νεαρού.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στα Ιωάννινα – Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε σακούλα σκουπιδιών (video)

Βάρη: Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένη – Διαρρήκτες την απείλησαν με μαχαίρι

Κρήτη: Ζευγάρι έκλεψε τον εργοδότη του – Άφησαν και σημείωμα μετά την κλοπή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:55