search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:45
MENU CLOSE

Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Όταν υπογράψαμε τον Μέσι έβαλα τα κλάματα» – To παρασκήνιο της μεταγραφής του στην Ίντερ Μαϊάμι

22.03.2024 21:03
MESSI
AP

Τις λεπτομέρειες της συμφωνίας για την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι αλλά και το πώς βίωσε τη στιγμή που σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δέχτηκε την πρόταση της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, περιέγραψε γλαφυρά με όλες τις λεπτομέρειες ο Βρετανός πρώην ποδοσφαιριστής.

Ο «Μπεκς» σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ντέιβιντ Κόρντεν αποκάλυψε ότι οι προσπάθειες για τη μεταγραφή του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι ξεκίνησαν πριν ακόμη την ίδρυση της ομάδας. Όλα ξεκίνησαν πέντε χρόνια νωρίτερα από το υπερατλαντικό ταξίδι του Αργεντίνου άσου. Τότε ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ ξεκίνησε το «ψηστήρι».

«Εγώ και ο συνεργάτης στην Ίντερ Μαϊάμι μου μπήκαμε κρυφά σε ξενοδοχείο για να συναντήσουμε τον πατέρα του Λίο, πέντε χρόνια πριν υπογράψει για εμάς. Είχαμε μια συνάντηση μαζί του και είπα “ξέρω ότι Λίο δεν είναι έτοιμος τώρα, αλλά θέλω ο γιος σου να παίξει για την ομάδα μου στο μέλλον”».

Στη συνέχεια αναφερόμενος σε λεπτομέρειες της ιστορικής συμφωνίας αλλά και στο πώς βίωσε τη στιγμή που ο Μέσι απάντησε θετικά στην πρόταση, ο Ντ. Μπέκαμ σημείωσε μεταξύ άλλων ότι έβαλε τα κλάματα.

«Ήμουν στην Ιαπωνία μαζί με τη Βικτόρια και ήταν 4-5 το πρωί, όταν το τηλέφωνο μου άρχισε να χτυπά ασταμάτητα. Η Βικτόρια με σκούντηξε και μου είπε να το κλείσω γιατί πρέπει να ξεκουραστούμε από το τζετ λαγκ. Εγώ έπιασα το κινητό μου, έβαλα τα γυαλιά μου και βλέπω ότι ο Μέσι είχε αποφασίσει να υπογράψει στην (σ.σ. ποδοσφαιρική ομάδα) Μαϊάμι» σημειώνει ο Ντ. Μπέκαμ και συνεχίζει:

«Ακόμη και τώρα με πιάνει ανατριχίλα. Ανασηκώθηκα στο κρεβάτι μου και έβαλα τα κλάματα. Τότε η Βικτόρια με ρώτησε γιατί κλαίω, “τι έχει συμβεί, ποιος πέθανε;” και εγώ απαντάω ο Λίο έρχεται στο Μαϊάμι” και μπαίνω στο ίντερνετ και το βλέπω σε όλα τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε πως μέχρι να δει τον Μέσι στο Μαϊάμι δεν πίστευε ότι αυτή η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Όπως ανέφερε χαριτολογώντας, κατά τη συνομιλία του με τον συνεργάτη του στην Ίντερ Μαϊάμι έλεγε ότι δεν πιστεύει ότι είχε υπογράψει σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ας περιμένουμε μέχρι να πατήσει κυριολεκτικά το πόδι του στο Μαϊάμι και μετά θα το πιστέψω. Λοιπόν πήγαινε στο αεροδρόμιο με τη σύζυγό σου, να είστε εκεί τη στιγμή που θα βγει από το αεροπλάνο γιατί μπορεί να είναι ο αδερφός του. Μπορεί να έχουμε υπογράψει τον αδερφό του. Δεν ξέρω, είναι ο Μέσι. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών».

Διαβάστε επίσης:

Αντιδρούν οι Άγγλοι για τις νέες φανέλες της εθνικής ομάδας – Η Nike άλλαξε τα χρώματα του σταυρού του Αγίου Γεωργίου

Ρομπίνιο: Συνελήφθη στη Βραζιλία για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 9 ετών για βιασμό

Euro 2024: Ετοιμάζει βαλίτσες για Γερμανία η Εθνική – Τελευταίο εμπόδιο για την πρόκριση η Γεωργία (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31