search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:04
MENU CLOSE

Πάτρα – μηνιγγίτιδα: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 42χρονη – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ 19χρονη φοιτήτρια

22.03.2024 12:09
patra-nosokomeio_1920-1080_new

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου η 42χρονη από την Αμαλιάδα που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και μεταφέρθηκε στην Πάτρα από το νοσοκομείο Πύργου.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το pelop.gr, στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών που στα τέλη Φεβρουαρίου προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο pelop.gr o καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωδών Νοσημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Μάρκος Μαραγκόςη κατάσταση της 42χρονης είναι πολύ βαριά και παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα για την ταυτοποίηση του μικροβίου από την Αθήνα.

Την ίδια ώρα, όπως δήλωσε ο κ. Μαραγκός, μετά από σχετικές ενέργειές του ιδίου και σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, που στα τέλη Φεβρουαρίου προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, μεταφέρθηκε σήμερα σε ειδική κλινική πλαστικής χειρουργικής του ΚΑΤ στην Αθήνα, για την αντιμετώπιση του προβλήματος που παρουσιάζει στα κάτω άκρα.

Σύμφωνα με τον κ. Μαραγκό, η κοπέλα είναι πολύ καλά στην υγεία της, έχει διαφύγει το κίνδυνο και γι’ αυτό άλλωστε είχε ήδη μεταφερθεί στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου.

H φοιτήτρια, που είχε καταρρεύσει μέσα στο μαθηματικό τμήμα κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης, ήταν το δεύτερο από τα τρία κρούσματα μεταξύ φοιτητών.

Διαβάστε επίσης:

Μαθητής δημιούργησε ψεύτικο ερωτικό βίντεο με συμμαθήτριά του – Ήθελε να της πάρει την σημαία! (Video)

Δασκαλάκης στη δίκη για Μαλένα – Ίριδα: Πλέον συνδέω τους θανάτους των παιδιών με τους καβγάδες και τους χωρισμούς

Καθησυχαστικός o Τσελέντης για τον σεισμό στην Κέρκυρα: «Κινδυνεύει περισσότερο από μεγάλους σεισμούς στην Αλβανία» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15