search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:11
MENU CLOSE

Στην Τουρκία στις 23 Απριλίου ο Πούτιν

22.03.2024 09:38
putin_erdogan_2302_1460-820_new

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα επισκεφθεί την Τουρκία στις 23 Απριλίου, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Milliyet.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ερωτηθείς σχετικά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι «γίνονται προετοιμασίες για επαφές υψηλού επιπέδου. Οι επαφές αυτές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα των δύο ηγετών».

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ τον περασμένο μήνα πληροφορίες ανέφεραν ότι η επίσκεψη είχε προγραμματιστεί για τις 12 Φεβρουαρίου, ωστόσο αυτή δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς η πλευρά του Πούτιν επικαλέστηκε τις εκλογές στη Ρωσία.

Στις 26 Φεβρουαρίου, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο ηγέτη, δήλωσε ότι η επίσκεψη «θα γίνει χωρίς καθυστέρηση αλλά όχι πολύ σύντομα».

Μετά την εκλογική νίκη του Πούτιν, ο Ερντογάν τηλεφώνησε τη Δευτέρα στον Πούτιν και τον συνεχάρη.

Εάν πραγματοποιηθεί η επίσκεψη, θα είναι η πρώτη φορά που ο Πούτιν θα έρθει στην Τουρκία μετά το ξέσπασμα του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:11