search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:12
MENU CLOSE

Το «καρφί» της Μπακοδήμου για τη Γερμανού και τον Πανόπουλο: «Σε μία σεζόν άσπρισαν τα μαλλιά του»

23.03.2024 20:06
bakodimou_germanou

Για τις μεταγραφές στην τηλεόραση και το επαγγελματικό του μέλλον μίλησε ο Δημήτρης Πανόπουλος στην κάμερα της εκπομπή «Γειά σου» του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Μπακοδήμου, δεν δίστασε μάλιστα να κάνει ένα δηκτικό σχόλιο για τη συνεργασία του δημοσιογράφου με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Ασπρίσανε τα μαλλιάκια του εκεί που ήταν. Σε μία σεζόν ασπρίσανε τα μαλλιά του; Έλα, Παναγία μου!», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Πάντως, βλέπεις πόσο διαφορετικοί μπορεί να είναι οι άνθρωποι; Εγώ, ας πούμε, την ενημέρωση δεν την αντέχω, γιατί είναι μαύρη και σκληρή. Αυτός θέλει να κάνει ενημέρωση, είναι η επιλογή του, είναι πιο κοντά σε αυτό», σχολίασε αμέσως μετά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Ο άνθρωπος είπε ότι θέλει να κάνει κάτι συγκεκριμένο»

«Εμένα δεν μου βγάζει να τρελαίνεται που είναι σε αυτή την εκπομπή, δεν ανέφερε καν το όνομα της Ναταλίας. Και όταν σε ρωτάνε για το αν θα είσαι του χρόνου και το θέλεις, λες έστω και διπλωματικά: θέλω να είμαι, θα το συζητήσουμε. Δεν λες: θα μιλήσω με το κανάλι», σχολίασε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Ίσως επειδή τον είδες από κοντά και μπορεί να σου είπε και κάτι εκτός κάμερας. Είπε αυτό που εκπροσωπεί την αλήθεια του, διπλωματικό είναι αυτό που είπε», υπογράμμισε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ποια ιεραρχία υπάρχει; Ο άνθρωπος είπε ότι θέλει να κάνει κάτι συγκεκριμένο», κατέληξε στο σχόλιό της η Μαρία Μπακοδήμου για τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Η σχέση της παρουσιάστριας με την ΑΕΚ και το τελετουργικό σε κάθε ματς

Τσουρός σε Δούνια για ευρωεκλογές: «Μας δυσκολεύεις λίγο, αλλά…»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42