search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:34
MENU CLOSE

Απλησίαστες οι Κυκλάδες και το 2024: Κατάλυμα προσφέρεται για 2.848 ευρώ τη βραδιά από… 1η Ιουνίου

26.03.2024 10:32
touristiko_katalyma

Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκονται αυτή την περίοδο οι εποχικές επιχειρήσεις φιλοξενίας στις τουριστικές περιοχές όλης της χώρας με τα μεγαλύτερα αλλά και τα μικρότερα καταλύματα να ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πρώτους πελάτες κοντά στην περίοδο του Πάσχα.

Μην ξεχνάμε ότι η φετινή τουριστική σεζόν αναμένεται να είναι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής προβλέψεις κορυφαίων παραγόντων του κλάδου, ακόμα καλύτερη και από την περσινή που αποτέλεσε χρονιά ορόσημο καθώς ξεπέρασε σε αφίξεις τουριστών ακόμα και το ιστορικό ρεκόρ της τελευταίας προ covid περιόδου του 2019.

Χαρακτηριστικό της κατεύθυνσης προς τον τουρισμό πολυτελείας που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας ιδιαίτερα σε παγκοσμίως δημοφιλείς προορισμούς όπως οι Κυκλάδες είναι προτάσεις όπως αυτή του One & Only Kéa Island το οποίο ανοίγει σε περίπου δύο μήνες.

Πρόκειται για ένα κατάλυμα που σήμερα στο Booking.com προσφέρεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.848 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Δηλαδή αν το διαιρέσουμε το συνολικό ποσό με τις 24 ώρες που διαρκεί μία ημέρα το εν λόγω κατάλυμα προσφέρεται στην τιμή σχεδόν των 120 ευρώ την… ώρα όσα δηλαδή θα δίναμε για ένα κανονικό δωμάτιο κατά την ίδια περίοδο για μία πλήρη διανυκτέρευση.

Είναι άλλο ένα δείγμα της κατάστασης στον ελληνικό τουρισμό όπου κάποιοι προορισμοί όπως για παράδειγμα η Τζια γίνονται απρόσιτοι για το μέσο Έλληνα και απευθύνονται πλέον σε ένα εντελώς διαφορετικό κοινό κυρίως από το εξωτερικό που έχει τη δυνατότητα να διαθέσει μερικές χιλιάδες ευρώ απλά για να μείνει κάπου ένα τριήμερο.

Πάντως σύμφωνα με την αγγελία στο booking το One & Only Kéa Island βρίσκεται σε απόσταση 1,1 χλμ από την Παραλία Βρόσκοπος και διαθέτει καταλύματα εξωτερική πισίνα, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, αίθουσα γυμναστικής και κήπο. Οι παροχές του καταλύματος περιλαμβάνουν εστιατόριο, κοινόχρηστο χώρο lounge και υπηρεσία δωματίου, καθώς και δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους. Οι επισκέπτες μπορούν να πιουν ένα κοκτέιλ στο μπαρ.

Οι επισκέπτες του One & Only Kéa Island μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες, όπως ποδηλασία, ενώ το προσωπικό στην 24ωρη ρεσεψιόν προσφέρει πρακτικές συμβουλές για την περιοχή στα Ελληνικά, τα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Ρώσικα.

Επίσης η Παραλία Καλόγηρος απέχει 1,8 χλμ από το One & Only Kéa Island. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, σε απόσταση 78 χλμ.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτροκίνηση: Σε θέση μάχης οι κινεζικοί κολοσσοί για την κατάκτηση της ελληνικής αγοράς

Sinsay: To πλάνο ανάπτυξης και η συνεργασία με τη fourlis

Πύργος Πειραιά: Σε «πυρετό» διαπραγματεύσεων με υποψήφιους μισθωτές η Dimand – Πότε ανοίγουν νέα καταστήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:32