search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:08
MENU CLOSE

Χαλαρότητα και κατακερματισμός της τηλεθέασης λόγω τριημέρου 25ης Μαρτίου

26.03.2024 20:32
alpha-mega-new

Διπλή ισοπαλία στην τηλεθέαση των καναλιών του Σαββάτου καταγράφηκε από τη Nielsen το Σάββατο. Mega και Alpha μοιράστηκαν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών και ΑΝΤ1 και Σκάι, με ισομεγέθη μερίδια, «συγκατοίκησαν» στην δεύτερη θέση των τηλεπροτιμήσεων.

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open και γενικότερα η συνολική καμπάνια ενημέρωσης του σταθμού λειτούργησαν σαν πολλαπλασιαστής του μεριδίου τηλεθέασης του σταθμού το οποίο τουλάχιστον το Σάββατο απέκτησε χαρακτηριστικά ανάλογα με εκείνα που είχε  έως το τέλος του 2023.

Στα αξιοπρόσεκτα της ημέρας τα σχεδόν ολόιδια μερίδια τηλεθέασης των κρατικών καναλιών, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, που ενδεχομένως  να έπρεπε να προκαλούν προβληματισμό για τους  χειρισμούς της ΕΡΤικής διοίκησης.

Την Κυριακή προβάδισμα στην προτιμήσεις των τηλεθεατών είχε, ως συνήθως, ο Alpha με οριακή διαφορά (0,2%) από το Mega.

Ο Σκάι ήταν το τρίτο κανάλι με διψήφιο μερίδιο τηλεθέασης, το βελτίωσε την απόδοση του την Κυριακή σε σχέση με το Σάββατο, ενώ μείωση στις διαστάσεις του μεριδίου του ΑΝΤ1 κατέγραψε η Nielsen.

Με σχεδόν ίδια δυναμική παρουσιάστηκαν Open και ΕΡΤ1 με το κανάλι της Παιανία να έχει εξάρσεις τηλεθέασης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Τώρα μαζί» και και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του. Αναλογα χαρακτηριστικά εμφάνισε στο διάγραμμα τηλεθέασης της η ΕΡΤ1.

Τη Δευτέρα τη μερίδα του λέοντος απέσπασε το Mega το οποίο «ανέβασε» απόδοση από το απόγευμα κι έπειτα. Το «Survivor» έσωσε την «παρτίδα» για τον Σκάι, συνεπικουρούμενο από το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού και την εκπομπή «Σήμερα».

Το highlight της ημέρας ήταν- παραδοσιακά- το μερίδιο της ΕΡΤ1 το οποίο σχεδόν διπλασιάστηκε χάρη στην απευθείας μετάδοση της στρατιωτικής παρέλασης.  

Διαβάστε επίσης:

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς – «Σιγά-σιγά μετατρέπομαι σε μηχανή»

Χιου Γκράντ: Πότε σκέφτηκε να ασχοληθεί με την πολιτική και… πότε του πέρασε

Eurovision: Ανακοινώθηκε η θέση της Ελλάδας στον ημιτελικό – Σε ποια θέση δείχνουν το «Zari» τα στοιχήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:03