search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:57
MENU CLOSE

Χιου Γκραντ: Πότε σκέφτηκε να ασχοληθεί με την πολιτική και… πότε του πέρασε

26.03.2024 18:45
hugh grant

Ο Βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε να κατέβει στην πολιτική πριν το ξανασκεφτεί λόγω της σφοδρής κριτικής που αντιμετωπίζουν οι πολιτικοί.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly για τον ρόλο του στη μίνι σειρά πολιτικής σάτιρας «The Regime», ο Γκραντ, ο οποίος έχει υποδυθεί πολιτικούς στην οθόνη, ρωτήθηκε αν είχε σκεφτεί ποτέ να μπει στην πολιτική στην πραγματική ζωή.

«Μου έχει περάσει από το μυαλό. Αλλά αυτό που πραγματικά βλέπω από κοντά είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει κάτι στην πραγματικότητα. Είναι απλά αδύνατο. Πρέπει να φέρεις τόσους πολλούς ανθρώπους μαζί σου», είπε.

Ο Γκράντ είπε ότι το είχε συζητήσει με τη μητέρα της συζύγου του Anna Elisabet Eberstein, Susanne Eberstein, πρώην βουλευτή του σουηδικού κοινοβουλίου, η οποία τον συμβούλεψε να μην μπει στην πολιτική επειδή «όλα είναι διαπραγματεύσιμα» και «η εισερχόμενη κριτική είναι αδιανόητη».

Ο ηθοποιός θυμάται πώς είχε εμπλακεί σε μια εκστρατεία κατά τις εκλογές του 2019 στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια προσπάθεια να σταματήσει την επανεκλογή του Συντηρητικού Κόμματος, λέγοντας ότι υπέστη «τρομακτική» κακοποίηση.

«Αυτό που ήταν ενδιαφέρον ήταν η επίθεση που ήρθε από τα δεξιά. Ποτέ δεν ξέρω αν είναι αληθινά ή αν είναι bots. Αλλά είναι καλοί. Είναι εξαιρετικοί σε αυτό που κάνουν. Και ήταν απολύτως τρομακτικό», είπε ο Γκραντ.

Η κακοποίηση «ήταν πραγματικά ακραία και σοκαριστική και απειλητική για την οικογένειά του», πρόσθεσε.

«Έτσι, βλέπω ότι πρέπει να είσαι είτε πολύ γενναίος είτε τρελός για να ασχοληθείς με την πολιτική στην ψηφιακή εποχή».

Στο «The Regime» ο Γκραντ υποδύεται τον Έντουαρντ Κέπλινγκερ, τον πρώην καγκελάριο μιας φανταστικής χώρας στην Κεντρική Ευρώπη της οποίας τα ορυχεία κοβαλτίου προσελκύουν τον ενδιαφέρον των εκπροσώπων μεγαλύτερων εθνών – συμπεριλαμβανομένης μιας Αμερικανίδας γερουσιαστή (Μάρθα Πλίμπτον)…

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα επειδή αποχωρίστηκε το παιδί της (Video)

Τραϊάνα Ανανία: «Τραυματίστηκα πολύ όταν συνεργάστηκα με τον Κιμούλη – Δεν ξεπερνιέται μια κακοποιητική συμπεριφορά» (Video)

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Ποια πρωταγωνίστρια αγάπησε μετά την Αλίκη – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα ταινίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:57