search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:53
MENU CLOSE

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα επειδή αποχωρίστηκε το παιδί της (Video)

26.03.2024 18:00
touni-new

Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε σε κλάματα, επειδή αποχωρίστηκε για πρώτη φορά το παιδί της, εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στη Θεσσαλονίκη.

Σε βίντεο που ανέβασε ως στόρι στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πως έπρεπε να ανέβει μόνη της στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους και έπρεπε ο γιος της να μείνει με τον πατέρα του στην Αθήνα.

Η Ιωάννα Τούνη, είπε: «Συμπεθέρες μου νομίζω χρειάζομαι emotional support! Άφησα για πρώτη φορά τον Πάρη στην Αθήνα με τον μπαμπά και την γιαγιά του (που ήρθε από Πάτρα). Κανονικά ήταν προγραμματισμένο να μείνω και εγώ Αθήνα αλλά προέκυψαν κάποιες υποχρεώσεις στην εταιρεία και κάποια πολύ σοβαρά πράγματα νομικής φύσεως για τα οποία θα σας μιλήσω λίγο αργότερα που θα νιώθω πιο έτοιμη. Και άφησα χθες τον Πάρη στο αεροδρόμιο Αθήνα και θα έρθουν με τον Δημήτρη σε λίγες ημέρες πάνω».

Η instagrammer πρόσθεσε: «Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να αφήσουμε εμείς οι μαμάδες το μωρό μας την πρώτη φορά;».

Τέλος, σχολίασε με δάκρυα στα μάτια: «Έχω ζοριστεί και δεν ξέρω αν αυτό είναι δύσκολο πιο πολύ για τη μαμά ή το μωρό. Ξέρω ότι είναι μια υγιής διαδικασία που πρέπει να γίνει, αλλά έχω πάθει κακό».

Διαβάστε επίσης:

Τραϊάνα Ανανία: «Τραυματίστηκα πολύ όταν συνεργάστηκα με τον Κιμούλη – Δεν ξεπερνιέται μια κακοποιητική συμπεριφορά» (Video)

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Ποια πρωταγωνίστρια αγάπησε μετά την Αλίκη – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα ταινίας (Video)

Sean “Diddy” Combs: Το όνομα του πρίγκιπα Χάρι εμφανίζεται σε αγωγή σε βάρος του ράπερ για sex trafficking

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:53