search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:41
MENU CLOSE

Sean “Diddy” Combs: Το όνομα του πρίγκιπα Χάρι εμφανίζεται σε αγωγή σε βάρος του ράπερ για sex trafficking

26.03.2024 17:45
diddy

Το όνομα του πρίγκιπα Χάρι εμφανίζεται σε δικαστικά έγγραφα εναντίον του ιδρυτή της Bad Boy Records, Sean “Diddy” Combs, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Ο παραγωγός Rodney “Lil Rod” Jones υπέβαλε αγωγή ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του μεγιστάνα της μουσικής, 54 ετών, τον περασμένο μήνα, αναφέροντας ότι συμμετείχε σε πράξεις όπως σεξουαλική παρενόχληση, προσέλκυση με στόχο την εκμεταλλευση και σε sex trafficking.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Jones ισχυρίστηκε ότι ο Δούκας του Σάσεξ, 39 ετών και η «συνεργασία» άλλων διασήμων πρόσφεραν «νομιμoποίηση» στον Diddy.

Η ενημέρωση έρχεται εν μέσω επιδρομών στις επαύλεις του Diddy στο Μαϊάμι και στο Λος Άντζελες.

Τα σπίτια του κατακλύστηκαν από ομοσπονδιακούς πράκτορες και την Εσωτερική Ασφάλεια τη Δευτέρα σε μια έρευνα για πιθανή σχέση του ράπερ με κύκλωμα sex trafficking.

Πηγές των Αρχών δήλωσαν στην Post ότι η έφοδος πραγματοποιήθηκε προκειμένου να κατασχεθούν τα τηλέφωνα και οι υπολογιστές του Diddy. Υποστήριξαν επίσης ότι θα υπάρξουν περαιτέρω επιδρομές σε σπίτια που συνδέονται με τον ράπερ στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο. Λίγες ώρες αργότερα, ο Ντίντι εντοπίστηκε να βηματίζει έξω από ένα αεροδρόμιο του Μαϊάμι.

Τα δικαστικά έγγραφα δεν υποδηλώνουν ότι ο Χάρι είχε εμπλακεί σε οποιαδήποτε παράνομη ή εγκληματική δραστηριότητα σε συνδυασμό με τον Diddy καθώς δεν είναι κατηγορούμενος ούτε έχει ενοχοποιηθεί. Το όνομά του εμφανίζεται επίσης μόνο μία φορά στα έγγραφα.

Ο Χάρι και ο αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, γνωρίστηκαν με τους Notorious B.I.G. και τον ράπερ Kanye West το 2007.

Οι σταρ της hip-hop εμφανίστηκαν στο Concert For Diana στο Wembley Stadium εκείνη την εποχή.

Η εκδήλωση συναυλίας οργανώθηκε από τους δύο πρίγκιπες για να γιορτάσουν τα γενέθλια της αείμνηστης μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Μια ομάδα από σούπερ σταρ τραγούδησε επίσης στη συναυλία, συμπεριλαμβανομένων των Fergie, Elton John, Pharrell Williams και Andrea Bocelli.

Το 2012, ο Diddy είχε δηλώσει στη Sun: «Πραγματικά ανυπομονώ να φτάσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς το Λονδίνο είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις».

«Ελπίζω επίσης ότι θα προλάβω να συναντήσω τον πρίγκιπα Χάρι όσο είμαι εκεί. Είναι τόσο ωραίος τύπος και ήρθε η ώρα να κάνουμε παρέα», πρόσθεσε. «Πρέπει να με πάει σε μερικά από αυτά τα άγρια ​​κλαμπ του Μέιφερ!».

Διαβάστε επίσης:

Τραϊάνα Ανανία: «Τραυματίστηκα πολύ όταν συνεργάστηκα με τον Κιμούλη – Δεν ξεπερνιέται μια κακοποιητική συμπεριφορά» (Video)

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Ποια πρωταγωνίστρια αγάπησε μετά την Αλίκη – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα ταινίας (Video)

Σάνεν Ντόχερτι: «Πριγκίπισσα Κέιτ θαυμάζω τη δύναμή σας – Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι ανήκεις στον κόσμο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06