search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:23
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά: Η συγκάλυψη τελειώνει, ο Μητσοτάκης δε θα καταφέρει να κρυφτεί κατά τη συζήτηση για την ψήφο δυσπιστίας

26.03.2024 19:14
nea-aristera-new

Τα όσα δήλωνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο της 9ης Μάρτη 2023 είναι «ο ορισμός της χειραγώγησης» της κοινής γνώμης και δεν χρειάζονται διεθνείς παρατηρητές για να το διαπιστώσει κανείς, απαντούν από την Νέα Αριστερά σε όσα δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Οι πολίτες απαιτούν απαντήσεις και την αλήθεια» αναφέρουν και παράλληλα διαμηνύουν πως «η συγκάλυψη τελειώνει» καθώς ο κ. Μητσοτάκης δε θα καταφέρει να κρυφτεί αυτή τη φορά. «Ελπίζουμε» προσθέτουν «να μην φυγαδεύσει» ξανά τον Κ. Καραμανλή όπως έπραξε στην Εξεταστική Επιτροπή.

Αναλυτικά το σχόλιο της Νέας Αριστεράς για τα όσα δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών:

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε σήμερα να αλλάξει την ατζέντα, με την ευγενική συμβολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες όμως απαιτούν απαντήσεις και την αλήθεια. Απαιτούν δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών. Απαιτούν απάντηση στην διαρκή υπονόμευση του κράτους δικαίου.

Στα πραγματικά ερωτήματα τώρα: Ποιος παρέλαβε, παραποίησε και διέρρευσε το μονταρισμένο ηχητικό λίγες ώρες μετά το δυστύχημα;

Όταν ο κύριος Μαρινάκης λέει πως δεν υπήρξε απόπειρα χειραγώγησης της κοινής γνώμης, συμπεριλαμβάνει σε αυτό και τον κύριο Μητσοτάκη;

Τον πρωθυπουργό που δήλωνε στο υπουργικό συμβούλιο της 9ης Μαρτίου 2023, οκτώ μόλις ημέρες μετά το έγκλημα στα Τέμπη: “Προσωπικά ακούγοντας τους διαλόγους, τους επίμαχους διαλόγους το βράδυ του δυστυχήματος, αισθάνθηκα αυτό που πιστεύω ότι αισθανθήκατε κι εσείς και αισθάνθηκαν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες: οργή αλλά και ντροπή”;

Ο ορισμός της χειραγώγησης, κι αυτό δεν χρειάζεται παρατηρητές για να διαπιστωθεί.

Ο κύριος Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να κρυφτεί στην συζήτηση για την ψήφο δυσπιστίας. Ελπίζουμε να μην φυγαδεύσει ξανά τον κύριο Καραμανλή όπως έκανε στην περίπτωση της εξεταστικής επιτροπής.  

Η συγκάλυψη τελειώνει».

Διαβάστε επίσης:

Διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία ο Μιχάλης Ταμήλος

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Τέμπη και πρόταση δυσπιστίας: Η συγκάλυψη άρχισε από το πρώτο λεπτό

Παναγιώτης Δουδωνής: «Αυτή η πρόταση μομφής φέρνει τον καθένα από την κυβερνητική πλειοψηφία προ των ευθυνών του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:23