search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:39
MENU CLOSE

Πρώτη σε τηλεθέαση η «Γη της ελιάς» την Παρασκευή

26.03.2024 19:30
H_GH_THS_ELIAS

Το «βαρύ πυροβολικό» του Mega, αν και με κάμψη στην απόδοση του, συγκριτικά με την Πέμπτη, διατήρησε την πρωτοκαθεδρία στις τηλεπροτιμήσεις και την Παρασκευή. Ο «Σασμός» ήταν για μια ακόμη φορά ο δεύτερος ισχυρότερος πόλος έλξης τηλεθεατών.

Τρίτη επιλογή της ημέρας αναδείχθηκε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος και αμέσως επόμενη δημοφιλέστερη επιλογή, με σταθερή παρουσία στην δεκάδα των διακεκριμένων θέσεων, ήταν η κοινωνική δραματική σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας».

Το Star κατάφερε ντάμπλ εμφανίσεων στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο με το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και το μαγειρικό ριάλιτι «Masterchef».

Χαλαρή φαίνεται πως ήταν ως κάποιο βαθμό η σχέση των τηλεθεατών με τις προτάσεις των καναλιών και σε συνδυασμό με τον διαμοιρασμό τους στα κανάλια στην πλειονότητα των εκπομπών που πλασαρίστηκαν στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης ο δείκτης της Nielsen κινήθηκε μεταξύ 6% και περίπου 5%.

Στη δεκάδα πλασαρίστηκε μια από τις ειδησεογραφικές «σφήνες» του Σκάι, στη διάρκεια της μαγνητοσκοπημένης προβολής θεατρικής παράστασης με τις εξελίξεις από το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα.

Διαβάστε επίσης:

Open: Η νέα καθημερινή σειρά «Σαν ψέμα» είναι έτοιμη να λάβει θέση στο πρόγραμμα του σταθμού

Συνδρομητικά κανάλια: Καταλογίζουν στην κυβέρνηση αδράνεια για την πειρατεία και  ζητούν κατάργηση του φόρου 10%

Τηλεθέαση: Μπρά ντε φερ ανάμεσα σε Mega και Alpha την Παρασκευή- Άντεξε το κανάλι της Καλλιθέας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15