search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:31
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: Η ΝΔ είναι σιαμαία με την εγχώρια ολιγαρχία

27.03.2024 19:40
ANDROULAKHS
Eurokinissi

Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση για τις κατηγορίες που εκτοξεύει περί στοίχισης πίσω από συγκεκριμένα συμφέροντα εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε παρέμβαση του στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται σε υψηλούς τόνους η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «γελοία» και «αστεία» τα επιχειρήματα αυτά και κάλεσε την κυβέρνηση να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. «Αναμασούν non paper ότι η πρωτοβουλία μας αναλήφθηκε γιατί δήθεν είμαστε διαπλεκόμενοι, μην κρίνετε εξ ιδίων αλλότρια, φαντάζεστε, δολοπλοκίες, συνωμοσίες», είπε και τόνισε ότι η ΝΔ είναι σιαμαία με την εγχώρια ολιγαρχία, ενώ η ιστορία της είναι γεμάτη με συνωμοσίες με μεγαλύτερη αυτή του 1965.

«Απαντήστε σε τρία καθαρά ερωτήματα»

Ο κ. Ανδρουλάκης στην παρέμβασή του ανέφερε ότι κανείς από την κυβέρνηση δεν έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις. «Ποιος πήρε το περιβόητο υλικό, ποιος το χάλκεψε και τελικά ποιος το έδωσε στο Πρώτο Θέμα», είπε και τόνισε ότι θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη ένα «χέρι, πιθανών το μακρύ χέρι του Μαξίμου που διαφθείρει το κράτος Δικαίου πήρε αυτό το υλικό και το διακίνησε πριν το λάβει η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη».

Στρέφοντας τα βέλη του κατά υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, είπε ότι άλλα ανέφερε σε πρωινή του συνέντευξη κι άλλα στη Βουλή. «Το απόγευμα άλλαξε διότι αυτό που είπε εκθέτει τη Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε, ενώ σχολιάζοντας την ομιλία του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη διερωτήθηκε αν υπάρχει καμία απάντηση από την κυβέρνηση για το πόρισμα της ευρωπαίας εισαγγελέα, το «όχι» για την προανακριτική που ζήτησε το ΠΑΣΟΚ. «Υπάρχει κάποια απάντηση, καμία απάντηση», επεσήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε επίσης:

Νικόλας Φαραντούρης: Έγινε μονταζιέρα Νο2 στις δηλώσεις μου, λυσσαλέα η προσπάθεια απαξίωσης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Δήμος Αθηναίων: «Πράσινο φως» στο μνημείο για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Χρυσοχοΐδης: Υπάρχει κανείς που να ισχυρίζεται με στοιχεία ότι έγινε συγκάλυψη; Οι θεωρίες συνωμοσίας κατασκευάζουν ενόχους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:31