search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Χρυσοχοΐδης: Υπάρχει κανείς που να ισχυρίζεται με στοιχεία ότι έγινε συγκάλυψη; Οι θεωρίες συνωμοσίας κατασκευάζουν ενόχους

27.03.2024 18:59
xrysoxoidis vouli 987- new

Σε θεωρίες συνωμοσίας που κατασκευάζουν ενόχους και σπιλώνουν αθώους αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση για την κοινή πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε: «Δεν με ενδιαφέρει να κάνω ερμηνείες για τους λόγους που έκανε πρόταση δυσπιστίας η αντιπολίτευση» για να προσθέσει σε άλλο σημείο: «Η δικαιοσύνη δεν έχει μιλήσει ακόμα και στο κενό της μη απόδοσης ευθυνών βρίσκουν έδαφος οι κάθε μορφής θεωρίες συνωμοσίας. Υπάρχει κανείς που να ισχυρίζεται με στοιχεία ότι έγινε συγκάλυψη; Δεν αναφέρομαι σε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Έχουμε 33 κατηγορούμενους ήδη ενώ με την υπόθεση ασχολούνται εφέτης ανακριτής, Ευρωπαίος εισαγγελέας και άλλοι».

Ο κ. Χρυσοχοϊδης τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει τεθεί στην διάθεση της δικαιοσύνης και των ανακριτικών αρχών προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες, ενώ απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση απηύθυνε έκκληση προκειμένου να αποφευχθεί η αμφισβήτηση κεκτημένων, όπως είναι η αδιάβλητη διαδικασία των εκλογών.

Διαβάστε επίσης:

Τσακαλώτος για Τέμπη: Μόνο συγκάλυψη, αφού αρνούνται να απαντήσουν στις πιο απλές ερωτήσεις

Aθανάσιος Μπίνης: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής διερεύνησης αεροπορικών και σιδηροδρομικών ατυχημάτων

Πρόταση δυσπιστίας – Φάμελλος: Μετά το τραγικό δυστύχημα όλα όσα έχουν συμβεί, είναι επιλογές του Μαξίμου και όχι του κ. Καραμανλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:06