search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:43
MENU CLOSE

Ελένη Γερασιμίδου: «Ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση – Φαίνεται ότι δεν χρειάζονται την ηλικία μου» (Videos)

27.03.2024 08:52
eleni-gerasimidoy-new

Για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- ενώ αναφερόμενη στην τηλεόραση τόνισε ότι δεν της έχει γίνει κάποια σχετική πρόταση, εκτός της Μουρμούρας.

«Υπήρχε η παράσταση “Μικρή λέξη αγάπη” που θα επαναληφθεί μέσα στην εβδομάδα, για μία παράσταση και θα πάει και του χρόνου. Εγώ παίζω κάθε Σάββατο, στην κωμωδία του Άγγελου Πυριόχου “Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν” και στην “Γκαζοχωρίτισσα”», είπε, μιλώντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και πρόσθεσε:

«Δεν με έχουν καλέσει για κάποιον ρόλο στην τηλεόραση, εκτός από τη Μουρμούρα, που πάω εκτάκτως. Δεν μπορώ να κάνω την τηλεόραση που έκανα πιο νέα, αλλά δεν μπορώ να το αντέξω όλο αυτό και λόγω ηλικίας. Ωστόσο, θα μπορούσα να παίξω και κάπου αλλού».

Στη συνέχεια, η Ελένη Γερασιμίδου υποστήριξε ότι στην τηλεόραση προτιμούν πλέον νεότερες γυναίκες για ρόλους ακόμα και μεγαλύτερης ηλικίας, παρ’ όλ’ αυτά, η ίδια θα ήθελε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Φαίνεται ότι δεν χρειάζονται την ηλικία μου. Ρόλους της ηλικίας μου τους υποδύονται πλέον, πολλές ωραίες και νέες κοπέλες. Κοπέλες των 40 ετών κάνουν τις μαμάδες σε ρόλους. Αν με καλούσαν, ευχαρίστως θα πήγαινα. Όχι σε καθημερινό ρόλο. Μου αρέσει η τηλεόραση κι ήθελα να επιστρέψω. Όχι μόνο για οικονομικούς ρόλους, αλλά και γιατί μου αρέσει» τόνισε.

Εκφράζοντας τη γνώμη της για τις τηλεοπτικές εκπομπές, η ηθοποιός δε διστάζει να πει ότι δεν της αρέσουν, καθώς υπάρχει έντονα το στοιχείο του «κουτσομπολιού». Μιλώντας δε, για τον γάμο της, επισημαίνει ότι δεν έχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία σχέσεων.

«Έχω πει τη γνώμη μου για τα πρωινά και τα μεσημεριανά, πολλά έχουν αδιάφορα θέματα. Δεν έχω όλη μέρα ανοιχτή την τηλεόραση. Υπάρχει κουτσομπολιό κι αυτά. Με απασχολεί αν απομονώνουν κάτι μετά, αφού κάνω μία συνέντευξη. Τους κάνει εντύπωση πλέον ότι είμαι τόσα χρόνια με τον σύζυγό μου. Είναι πολλοί που είναι έτσι. δεν περάσαμε ποτέ μεγάλη κρίση με τον σύζυγό μου, αλλά περνάμε μικρές καθημερινές κρίσεις, μετά μας περνάει.

Δεν έχω μυστικό για την επιτυχία των σχέσεων. Πρέπει να αποκτάμε την εσωτερική μας ισορροπία και να καταλήγουμε σε κάτι που μας δίνει δύναμη. Όταν κάτι ξεπερνιέται, να το ξεπερνάμε. Υπήρξαν στιγμές που είχα υπαρξιακές ανησυχίες. Μου είπε κάποια πράγματα μια ψυχολόγος και με βοήθησε. Πήγα, γιατί συνεχώς έκλαιγα», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Η Αν Χάθαγουεϊ μιλά για την αποβολή που είχε το 2015 ενώ έπαιζε σε θεατρικό μια έγκυο γυναίκα

Eurovision: Ανακοινώθηκε η θέση της Ελλάδας στον ημιτελικό – Σε ποια θέση δείχνουν το «Zari» τα στοιχήματα

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς – «Σιγά-σιγά μετατρέπομαι σε μηχανή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15