search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:30
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Μητσοτάκης και Καραμανλής και επισήμως οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος – Έπεσαν οι μάσκες

27.03.2024 23:16
syriza_2603_1460-820_new

Στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή κατά την συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης αναφέρθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Σήμερα στη Βουλή έπεσαν οι μάσκες. Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής είναι και επισήμως πια οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο ένας μίλησε εξ ονόματος του άλλου, με τη βεβαιότητα της αιώνιας αλληλεγγύης ανάμεσά τους. Άλλωστε, γνωρίζουν καλά ότι η τύχη του ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη του άλλου. Μαζί πορεύτηκαν εξ αρχής με στόχο τη συγκάλυψη, μαζί θα συνεχίσουν μέχρι τελικής πτώσης. Τα δυο μεγάλα τζάκια της Δεξιάς με porte-parole – συνήγορο υπεράσπισης τον ακροδεξιό Βορίδη δίνουν ρεσιτάλ πολιτικού κυνισμού και αθλιότητας.

Το έγκλημα των Τεμπών θα διαλευκανθεί, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες τους να το συγκαλύψουν. Η απόδοση Δικαιοσύνης αποτελεί λαϊκό αίτημα που δεν θα αφήσουμε να καεί στα τζάκια της Δεξιάς και στις θεωρίες συνωμοσίας της Ακροδεξιάς» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Αυγέρη για τα χειροκροτήματα βουλευτών της ΝΔ σε Καραμανλή: Ντράπηκε και η ντροπή

Έντονος διάλογος Θανάση Μπούρα – Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Μας σπάσατε τα νεύρα!» – «Επιτρέπεται να το λέτε αυτό σε αρχηγό κόμματος;»

Στέφανος Κασσελάκης για Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:29