search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:48
MENU CLOSE

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Συνεχείς παρεμβάσεις στις ομιλίες – Η ειρωνεία Τασούλα και η απάντηση Μητσοτάκη

28.03.2024 23:14
konstantopoulou 871- new

Συνεχείς ήταν οι διακοπές που προκαλούσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τις παρεμβάσεις της σε ομιλητές στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή.

Ενδεικτικό είναι ότι στη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας προσπάθησε να επαναφέρει στην κοινοβουλευτική τάξη την κυρία Κωνσταντοπούλου. Όταν εκείνη συνέχιζε απτόητη, έφτασε να σχολιάσει σκωπτικά ότι δεν την άκουγε, ζητώντας μάλιστα να της φέρουν μία ντουντούκα.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε σχόλια όπως «πάμε κι όπου βγει» σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ.Μητσοτάκη. Ακόμη κι όταν αντιδρούσαν στα λεγόμενά του κι άλλοι βουλευτές στην αίθουσα της Ολομέλειας, η φωνή της κ. Κωνσταντοπούλου ήταν αυτή που ξεχώριζε. O πρωθυπουργός πάντως, δεν άφησε ασχολίαστες θέσεις που είχε διατυπώσει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, λέγοντάς της: « Κυρία Κωνσταντοπούλου, αφήσατε ένα αδιανόητο υπονοούμενο πως ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας επειδή ήταν εθελοντής μου με είχε ενημερώσει για το φορτίο. Δεν ντρέπεστε, πώς εργαλειοποιείτε έτσι τον πόνο και τα λέτε αυτά χωρίς ντροπή».

Νωρίτερα, η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε δηλώσει κώλυμα να κάνει την ομιλία της πριν από τις 6 το απόγευμα, δημιουργώντας αναστάτωση και καθυστέρηση στη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης:

Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση με 159 «όχι»

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Προκλητικός, παραδέχτηκε το μπάζωμα στα Τέμπη και αρνήθηκε να απαντήσει για τη μονταζιέρα

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:34