search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:40
MENU CLOSE

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή

29.03.2024 13:53
kasselakis133

Με μία σκληρή ανάρτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε τη χθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, παραθέτοντας και σχετικό βίντεο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανάρτησή του, «”Δεν ντρέπεστε” και υψωμένο το δάχτυλο. Η αλαζονεία της εξουσίας. Η κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή» και προσθέτει: «Υ.Γ.: Αλήθεια, κ. Μητσοτάκη, οι δύο πιο στενοί σας συνεργάτες γιατί αποπέμφθηκαν, αφού εκτελούσαν εντολές σας από τον Καναδά;».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση και το σχετικό βίντεο που τη συνοδεύει:

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «την αδιανόητη ευκολία με την οποία εκστομίζει ψέματα ο κ. Καραμανλής, που είναι χαρακτηριστικό όχι μόνο του ιδίου, αλλά και της κυβέρνησής του», σχολιάζοντας τηλεοπτική του συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή: «Εκστομίζει ψέματα με αδιανόητη ευκολία – Αυτό είναι το έγγραφο που τον προειδοποιούσε για τα Τέμπη» (photos/video)

ΣΥΡΙΖΑ: Μπεκατώρου, Παππάς, Χατζηχρήστου, Παπαδημητριάδης – Τέσσερις υποψηφιότητες έκπληξη για την ευρωλίστα

Γαβρήλος: Χαμηλότερος από τις ανάγκες της κοινωνίας ο κατώτατος μισθός


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:39