search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:59
MENU CLOSE

Τέμπη: Αδερφός θύματος αφιερώνει στον Καραμανλή το βίντεο Γεωργιάδη με τα τρενάκια – «Δεν καταλαβαίνουν απλά ελληνικά στη ΝΔ»

29.03.2024 15:45
adwnis_karamanlis
Eurokinissi

Μετά τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε για τον κίνδυνο δυστυχήματος στα τρένα, ο αδερφός ενός από τα 57 θύματα στα Τέμπη του απαντά με μια αιχμηρή ανάρτηση.

Ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδερφό του στο δυστύχημα στα Τέμπη, δεν αποδέχεται τον ισχυρισμό του Κώστα Καραμανλή ότι κανείς δεν τον είχε προειδοποιήσει για τα σοβαρά κενά ασφαλείας στον σιδηρόδρομο και τον κίνδυνο δυστυχήματος.

Ο Βαγγέλης Βλάχος ανέβασε στην πλατφόρμα Χ μέρος από παλαιό βίντεο που είχε δημιουργήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης για να κοροϊδέψει προεκλογικό βίντεο του Πάνου Καμμένου από το 2015.

«Επειδή φαίνεται ότι οι υπουργοί μεταφορών της ΝΔ δεν καταλαβαίνουν απλά ελληνικά σε εξώδικα και εμπιστευτικές προειδοποιήσεις, από εδώ και πέρα να τα συνοδεύετε όλα με το παρακάτω βίντεο που τα κάνει “ταληράκια”», σημειώνει ο Βαγγέλης Βλάχος με νόημα.

Επιμένει ο Καραμανλής: «Κανένας δεν λέει ότι υπήρχαν ζητήματα ασφαλείας »

Από την πλευρά του ο Κώστας Καραμανλής ακόμα και σε σημερινή του συνέντευξη σήμερα στον ΣΚΑΪ επέμενε στα ίδια που δήλωσε και στην Βουλή: «Δεν κρύβομαι και το είπα στη Βουλή με τον πιο καθαρό τρόπο, δεν κρύβομαι πίσω από καμία βουλευτική ασυλία. Είτε ήμουν είτε δεν ήμουν βουλευτής η διαδικασία υπάγεται στο άρθρο 86. Αν υπάρξει κατηγορητήριο να το δούμε και είμαι στη διάθεση όλων των αρχών. Με κατηγορούν χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες», ανέφερε ο πρώην υπουργός ΜεταφορώνΚώστας Αχ. Καραμανλής.

Επίσης σε άλλο σημείο της συνέντευξής του δήλωσε αναφορικά με το ζήτημα της ασφάλειας του σιδηρόδρομου, είπε ότι «οι προειδοποιήσεις δεν ήταν για ατυχήματα αλλά για το γεγονός ότι είχαμε ένα προβληματικό δίκτυο. Κανένας δεν λέει ότι υπήρχαν ζητήματα ασφαλείας. Δεν υπάρχει τέτοιο χαρτί. Δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο», ενώ πρόσθεσε πως «όταν αναλάβαμε τον ΟΣΕ προσλάβαμε 400 ανθρώπους λόγω των τεράστιων ελλείψεων, αυξήσαμε τις βάρδιες και εκείνο το μοιραίο βράδυ κάποιος έφυγε πιο νωρίς»

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Η τούρτα γενεθλίων και το τραπέζι μετά την ορκωμοσία (Photos / Video)

Η απομάκρυνση τεσσάρων υπουργών σε εννιά μήνες, τα αυτογκόλ και η μηδενική ανοχή του Μητσοτάκη

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός έχασε δύο από τους στενότερους συνεργάτες του – Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:52