search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:46
MENU CLOSE

«Ακόμα δεν είδες τίποτα»: Ένταση στον αέρα με τον Αλέξη Κούγια – «Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε»

30.03.2024 16:15
kougias_tsouros_pispirigkou

Ένταση επικράτησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τη Ρούλα Πισπιριγκού για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Την ώρα που ο ποινικολόγος ανέλυε τις ενστάσεις του για την απόφαση του δικαστηρίου, ο Κώστας Τσουρός τον διέκοψε θέτοντάς του μια ερώτηση, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον εκνευρισμό του.

«Γιατί με έχετε εδώ; Εσείς τι λέτε; Δε γνωρίζω ότι έχουμε μια απόφαση λέτε;… Γιατί με καλείτε αν δε θέλετε να ενημερωθείτε; Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε. Θα κρατήσετε σημειώσεις να μου κάνετε ερωτήσεις στο τέλος. Ξεκάθαρα σας το λέω», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Αλέξης Κούγιας.

Αργότερα, κι ενώ είχε αρχίσει τους χαρακτηρισμούς για τους μάρτυρες, ο Κώστας Τσουρός του ζήτησε να σταματήσει να μιλά κατ’ αυτό τον τρόπο για τους ανθρώπους αυτούς.

Τότε, ο Αλέξης Κούγιας, ανεβάζοντας ξανά τους τόνους είπε: «Δεν πάτε να κάνετε καμία εκπομπή καλύτερα, που θα μου κάνετε εμένα κρούση. Άντε καλό απόγευμα». Στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Έβαλε θερμόμετρο στον «αέρα» – «Κρυώνω αδιανότητα» (Video)

Θέμα στη «Daily Mail» η Πισπιρίγκου: «Πόζαρε ως στοργική μητέρα και σκότωσε την τετραπληγική κόρη της με κεταμίνη»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:46