search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:35
MENU CLOSE

Καιρός: Έρχεται πρόωρο καλοκαίρι τις επόμενες μέρες – Στους 30 βαθμούς ο υδράργυρος

30.03.2024 19:19
klima thermo kalokairi 88- new

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σήμερα και πολλοί επέλεξαν να χαρούν την ημέρα σε παραλίες και παραθαλάσσιες περιοχές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη ζέστη.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το Μαύρο Λιθάρι στην Ανάβυσσο, που είναι γεμάτο κόσμο. Φορώντας το μαγιό τους, Αθηναίοι έσπευσαν στην παραλία να κάνουν μπάνιο και ηλιοθεραπεία.

Η καλοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, όπου ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει σε περιοχές της χώρας στους 30 βαθμούς.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, ανήρτησε στο Twitter χάρτες που αποτυπώνουν θερμοκρασίες για τα επόμενα 24ωρα.

«Στον πρώτο χάρτη απεικονίζονται οι αποκλίσεις των θερμοκρασιών από τις κανονικές τιμές στην επιφάνεια και στον δεύτερο χάρτη οι θερμοκρασίες επιφανείας.

Οι δείκτες επικινδυνότητας για πυρκαγιές δεν είναι μεγάλοι λόγω και της απουσίας ενισχυμένων ανέμων στην επιφάνεια . Πάντως λίγο προσοχή από μέρους μας, καλό είναι να υπάρχει …

Για την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές θα έχουμε 24 με 26 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά 28 βαθμούς. Τη Δευτέρα σε αρκετές περιοχές θα σημειωθούν θερμοκρασίες από 25 βαθμούς και πάνω, τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά 30-31 βαθμοί . Την Τρίτη θα έχουμε πτώση στα δυτικά, ενώ τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη 30 βαθμούς Κελσίου», αναφέρει.

Διαβάστε επίσης:

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων: 14χρονη βρίζει και χτυπά αλύπητα συνομήλική της στην Ελευσίνα (Video)

Κολωνάκι: Δύο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς τα ξημερώματα – Στον «Ευαγγελισμό» οι τραυματίες

Αττική: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για ψευδή κατάθεση και παράβαση νομοθεσίας για τα όπλα – Βρέθηκαν πάνω τους μαχαίρια και σιδερογροθιές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:32