search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:22
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά: «Η χυδαία επίθεση στον Χάρη Δούκα θα πέσει στο κενό» – «Κοπτοραπτική στο βίντεο της τοποθέτησης του»

30.03.2024 16:48
nea-aristera-new

Θέση παίρνει η Νέα Αριστερά υπέρ του δημάρχου της Αθήνας, Χάρη Δούκα στις πρόσφατες εντάσεις ανάμεσα σε αυτόν και την κυβέρνηση επ’ αφορμής της πρόσφατης σύσκεψης του δημοτικού συμβουλίου. Η Νέα Αριστερά με ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά «η χυδαία επίθεση στον Χάρη Δούκα θα πέσει στο κενό».

Στην ανακοίνωση της η Νέα Αριστερά υποστηρίζει: «Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Τελευταίο επεισόδιο σε αυτό το σίριαλ είναι η κοπτοραπτική της τοποθέτησης του κατά τη διάρκεια ενός δημοτικού συμβουλίου. Φαίνεται ότι η τεχνική του μοντάζ αναδεικνύεται σε βασικό εργαλείο των φανερών και υπόγειων μηχανισμών της Δεξιάς. Ματαιοπονούν.»

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για Δούκα: «Δέχεται ανέντιμη επίθεση – Δηλώνω απερίφραστα τη στήριξή μου»

Αλέξης Τσίπρας: Θερμά σχόλια από τα σέρβικα ΜΜΕ για τη στάση του στο θέμα του Κοσόβου

Χατζηδάκης: «Πέντε πράγματα για την αύξηση του κατώτατου μισθού» – «Ορισμένοι στην Ελλάδα λαϊκίζουν και μηδενίζουν τα πάντα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:03