search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:29
MENU CLOSE

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Οι εκπομπές παρεξήγησαν που είπα τον σύζυγό μου φλώρο» (Video)

31.03.2024 16:05
roumelioti (1)

Για τις παρελθοντικές δηλώσεις της τοποθετήθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη όσο αφορά τον σύζυγο της και συγκεκριμένα μία φράση που χρησιμοποίησε για τον χαρακτηρίσει, η οποία όπως λέει παρεξηγήθηκε από τις εκπομπές.

«Κι εγώ με τον άντρα μου με προξενιό γνωρίστηκα. Δεν εννοώ το προξενιό που γινόταν παλιότερα, που οι γυναίκες παντρεύονταν κάποιον που δε θέλανε. Η παρεξήγηση που είχε γίνει τότε, ήταν ότι τότε, είχα πει ότι θέλω να ερωτευτώ έναν άνθρωπο εκτός χώρου, με γυαλάκια, με το κοστούμι του, και να το εξηγήσω σε μια εκπομπή, είπα τη λέξη φλώρος, ένας άνθρωπος που δεν είναι χύμα. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ, γιατί κάποιες εκπομπές το πήραν και λέγανε, “μα είναι δυνατόν να είπε τον άντρα της φλώρο”; Το άκουσε ο άντρας μου και γέλασε… Εγώ το είπα τόσο τρυφερά… Δε καταλαβαίνεις με ποιο τρόπο το λέει ο άλλος;… Φτάνεις σε ένα σημείο να λες, ας μην ξαναδώσω συνέντευξη» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Διαβάστε επίσης:

Έντονες αντιδράσεις για τη συνέντευξη του Μαρίνου: «Δεν είναι σε θέση να δώσει συνέντευξη» (Video)

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο πρωταγωνιστής του spinoff του TheBoys Chance Perdomo

Σωτήρης Τσαφούλιας: Σεξιστικό να λένε την Άννα «το κορίτσι του Τσαφούλια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42