search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:05
MENU CLOSE

Πού σκαλώνει ο ανασχηματισμός

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2327
28/03/2024
31.03.2024 08:17
ypoyrgiko symvoylio 9876- new

Μέσα σε όλα φαίνεται ότι εντός της κυβέρνησης και της Ν.Δ. αυξάνονται οι φωνές που ζητούν από τον πρωθυπουργό να προχωρήσει – και μάλιστα σύντομα, όχι μετά τις ευρωεκλογές – σε… φρεσκάρισμα του Υπουργικού Συμβουλίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μαξίμου έχει ήδη κάνει τις αξιολογήσεις του σχετικά με το διαβόητο rotation και έχει καταλήξει… στα hot και στα not, όσον αφορά σε πρόσωπα και πολιτικές στο Υπουργικό Συμβούλιο, αλλά και σε πιθανά νέα πρόσωπα που θα μπορούσαν να «κάνουν παιχνίδι».

Πού «κολλάει» το όλο πράγμα; Σε δύο παράγοντες:

● Πρώτον, ότι ένας ανασχηματισμός στην παρούσα φάση ή, εν πάση περιπτώσει, πριν από τις ευρωεκλογές θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως παραδοχή κακών επιλογών, σε μια περίοδο κατά την οποία τα νέα που παράγει η κυβέρνηση δεν είναι και πολύ ευχάριστα.

● Δεύτερον, στην πασίγνωστη πλέον απέχθεια του Μητσοτάκη για δομικές αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, καθώς προτιμά – το έχουμε γράψει πολλές φορές – σημειακές αλλαγές. Πάντως, εκτιμάται ότι το θέμα θα επανέλθει μετά το τέλος της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Με… «απολύομαι και τρελαίνομαι» γιόρτασε τη λήξη της θητείας του (Video)

Γεύμα με άρωμα… ευρωκλογών για Ανδρουλάκη – Ζαγοράκη

Η… «ειδική σχέση» ΠΑΣΟΚ – Φλωρίδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:05