search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Η… «ειδική σχέση» ΠΑΣΟΚ – Φλωρίδη

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2327
28/03/2024
30.03.2024 09:07
flwridis

Η σχέση του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Φλωρίδη είναι έντονη, καθώς, παρότι – ή, ίσως, ακριβώς επειδή – ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει υπάρξει βουλευτής, υπουργός και στέλεχος του Κινήματος, βρίσκεται συνεχώς σε σύγκρουση με τους πρώην συντρόφους του.

Αφορμή για την τελευταία τους σύγκρουση ήταν τα όσα είπε ο Φλωρίδης για την ακρόαση των ηχητικών. Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Δικαιοσύνης, τον Ιούλιο του 2023, όταν ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου, ενημερώθηκε από τον ανακριτή ότι ο νόμος δεν του επέτρεπε να ακούσει και να ενσωματώσει στη δικογραφία τις επίμαχες συνομιλίες των υπαλλήλων του ΟΣΕ. Χρειάστηκε, όπως είπε, να φέρει κατεπείγουσα διάταξη για να καταστεί αυτό εφικτό.

«Η Δικαιοσύνη ήταν με δεμένα χέρια επί μήνες, ενώ “κάποιοι”, λίγες ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, έβαζαν χέρι στο ηχητικό υλικό και το διοχέτευαν σε φιλικό μέσο ενημέρωσης για να διαχειριστούν επικοινωνιακά με τον πιο χονδροειδή τρόπο το αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους και μόνο» σχολίαζαν στο ΠΑΣΟΚ.

Είδαμε μάλιστα τον υπουργό Δικαιοσύνης να συγκρούεται και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζο.

Υπενθυμίζεται ότι στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ είχε μπει ο Φλωρίδης και κατά την περίοδο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Είναι – θα μπορούσαμε να πούμε – μια… «ειδική σχέση».

Διαβάστε επίσης:

Στη Ναταλία Γερμανού, την Κυριακή, η πρώτη συνέντευξη Κασσελάκη μετά το χακί

Ο Φάμελλος την κοπάνησε από τη Βουλή την ώρα των πολιτικών αρχηγών γιατί είχε γενέθλια – Έξαλλος ο Κασσελάκης

Το X τρολάρει τον Φλωρίδη για τη διαρροή των συνομιλιών για τα Τέμπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:56