search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:46
MENU CLOSE

Ο Φάμελλος την κοπάνησε από τη Βουλή την ώρα των πολιτικών αρχηγών γιατί είχε γενέθλια – Έξαλλος ο Κασσελάκης

28.03.2024 09:52
FAMELLOS NEW

Χαμός έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ, χθες το βράδυ, την ώρα της κορύφωσης της συζήτησης της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, στη Βουλή.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος έφυγε από τη Βουλή γιατί είχε… γενέθλια και προτιμησε να τα γιορτάσει. Το αποτέλεσμα ήταν να αναζητείται ποιος θα πάρει τον λόγο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα είναι ότι τον λόγο μπορούσαν να πάρουν τη δεδομένη στιγμή μόνο οι αρχηγοί των Κ.Ο.

Είναι χαραkτηριστικό ότι τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης όσο και η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχαν μιλήσει ήδη δύο φορές πριν καταφέρει να πάρει τελικά τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός.

Το γεγονός ότι αναζητούσαν τον κ. Φάμελλο επί 45 λεπτά εξόργισε τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος αναγκάστηκε να κάνει ανάρτηση στο tweet για να παρέμβει και ο ΣΥΡΙΖΑ στα τεκταινόμενα. Να δώσει δηλαδή το «παρών».

Διαβάστε επίσης

Με ουίσκι και γέλια το «διασκέδαζαν» γαλάζιοι βουλευτές μετά την ομιλία Καραμανλή στη Βουλή

Ερωτηματικά για τον «γαλάζιο» υποψήφιο ευρωβουλευτή Ορέστη Ομράν

Μαρία Καρυστιανού: Ο Τσακαλώτος την παρομοίασε με την… Τζούλια Ρόμπερτς στην Έριν Μπρόκοβιτς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:45