search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:19
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά: «Καλοδεχούμενη» η αλλαγή γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ για την Προανακριτική

01.04.2024 20:10
NEA ARISTERA

Για αλλαγή γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την Προανακριτική, κάνουν λόγο από τη Νέα Αριστερά, χαρακτηρίζοντάς την «καλοδεχούμενη».

Όπως αναφέρει η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Πέτη Πέρκα σε ανάρτησή της, «είναι θετικό το γεγονός ότι άλλαξαν τη ‘γραμμή’ τους και συμφωνούν με ό,τι γράφει το Πόρισμα της Νέας Αριστεράς, που μιλάει ξεκάθαρα για “σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, για τη διερεύνηση τυχόν εγκλημάτων που έχει τελέσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Καραμανλής”».

Αναλυτικά η ανάρτηση της βουλευτή Φλώρινας της Νέας Αριστεράς:

Τα τελευταία νέα είναι ότι η Νέα Αριστερά παίρνει πρωτοβουλίες για τις αντιδημοκρατικές πολιτικές της κυβέρνησης και καλεί τα προοδευτικά κόμματα της αντιπολίτευσης να τις στηρίξουν. ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αρνούνται και σε λίγο καιρό καταθέτουν αντίστοιχη πρόταση.

Καλοδεχούμενη λοιπόν, εφόσον κατατεθεί με συγκεκριμένες κατηγορίες, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Προανακριτική για τα Τέμπη. Είναι θετικό το γεγονός ότι άλλαξαν τη ‘γραμμή’ τους και συμφωνούν με ό,τι γράφει το Πόρισμα της Νέας Αριστεράς, που μιλάει ξεκάθαρα για «σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, για τη διερεύνηση τυχόν εγκλημάτων που έχει τελέσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αναφέρεται στο Πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη, όπου αυτό που ζητάει είναι η άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Καραμανλή, με ερμηνευτική δήλωση από όλη τη Βουλή, για τέλεση ποινικών αδικημάτων δια παραλείψεως προκειμένου να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη ο πρώην Υπουργός.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικές πηγές: Από τα θερμά χειροκροτήματα σε Καραμανλή, στην άτακτη υποχώρηση

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Χάρη Δούκα: Ακατάλληλος για αυτό το υψηλό αξίωμα – Κρίμα για την Αθήνα μας

Κυβερνητικές πηγές σε ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή: Φέρτε το κατηγορητήριο στην Ολομέλεια με τις υπογραφές, αλλιώς είναι επικοινωνιακό πυροτέχνημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42