search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:17
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Η περίπτωση του Φαήλου Κρανιδιώτη και η συμπεριφορά «γαλάζιων» 

01.04.2024 06:00
kranidiotis_new

Από τις αρχές Μαρτίου και σχεδόν κάθε μέρα όλο και περισσότερο απομακρυνόταν το σενάριο της υποψηφιότητας του Φαήλου Κρανιδιώτη με την Νέα Δημοκρατία. 

Σύμφωνα με «γαλάζιες» διαρροές στις 14 Μαρτίου ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γιάννης Μπρατάκος επικοινώνησε με τον Φαήλο Κρανδιώτη και τον ενημέρωσε πως δεν θα συμπεριληφθεί στις εκλογικές λίστες του κόμματος.

Ο κ. Κρανιδιώτης, o οποίος είχε μετάσχει στις εκλογές του περασμένου Μαΐου με την Εθνική Δημιουργία, αλλά δήλωσε τη στήριξή του στη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουνίου,  είναι γνωστός για τις έντονα συντηρητικές απόψεις του, κυρίως στο μεταναστευτικό αλλά και σε άλλα θέματα, όπως ο γάμος ομοφύλων. 

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι ως προς τον κ. Κρανιδιώτη παρά τις απόψεις του, να πούμε ότι τη διαρροή για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του την έκαναν «γαλάζιοι» και όχι ο ίδιος. 

Διαβάστε επίσης:

Πού σκαλώνει ο ανασχηματισμός

Στέφανος Κασσελάκης: Με… «απολύομαι και τρελαίνομαι» γιόρτασε τη λήξη της θητείας του (Video)

Γεύμα με άρωμα… ευρωκλογών για Ανδρουλάκη – Ζαγοράκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:17