search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:50
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Πώς η παραίτηση Παπασταύρου απομακρύνει το σενάριο Μπελέρη για το ευρωψηφοδέλτιο 

01.04.2024 06:00
papastavrou 765- new

Πολλές εξελίξεις και στο «γαλάζιο» στρατόπεδο εκτός από το κυβερνητικό φέρνουν οι παραιτήσεις των δύο Υπουργών και κορυφαίων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Για παράδειγμα, όπως μας έλεγε «γαλάζια» πηγή, το γεγονός ότι η παραίτηση του πρώην Υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου ήρθε λίγο πριν την ολοκλήρωση της ευρωλίστας της ΝΔ φέρνει εξελίξεις ως προς την σύνθεση της. 

‘Όπως μας εξηγούσε η ίδια πηγή μετά την παραίτηση του κ. Παπασταύρου αλλά και την άποψη που εξέφρασε η ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών προς το Μέγαρο Μαξίμου απομακρύνεται το σενάριο της υποψηφιότητας του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη με την Νέα Δημοκρατία. 

Το ρεπορτάζ θέλει τον κ. Παπασταύρου να βρισκόταν πίσω απ’ αυτήν την εισήγηση – πρόταση προς τον Πρωθυπουργό. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι ο πρώην Υπουργός Επικρατείας είχε επισκεφθεί τον Έλληνα εκλεγμένο δήμαρχο στις φυλακές της Αλβανίας τον Νοέμβριο. 

«Συμπαραστεκόμαστε στο Φρέντι Μπελέρη και στο δικαίωμά του για μία δίκαιη δίκη, που συνεχίζεται αύριο. Θέλουμε το τεκμήριο της αθωότητάς του να γίνει απόλυτα σεβαστό από την αλβανική δικαιοσύνη. Πρέπει, επιτέλους, να βρεθεί μία δίκαιη λύση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κεκτημένου, του Κράτους Δικαίου και της αρχής καλής γειτονίας, ώστε να αποκατασταθεί η δημοκρατική κανονικότητα στη Χειμάρρας», είχε αναφέρει σε δήλωση του, τότε ο Υπουργός Επικρατείας. 

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Τι εμποδίζει τον ΟΣΕ να συνεχίσει την εσωτερική του έρευνα;

Πού σκαλώνει ο ανασχηματισμός

Στέφανος Κασσελάκης: Με… «απολύομαι και τρελαίνομαι» γιόρτασε τη λήξη της θητείας του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:44