search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:58
MENU CLOSE

Πύργος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό 13χρονης μαθήτριας – Τι λέει η μητέρα της ανήλικης

01.04.2024 19:19
dimotiko-sxoleio_2102_1460-820_new

Βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το νέο επεισοδιο ενδοσχολικής βίας μεταξύ δύο μαθητριών έξω από το 1ο Γυμνάσιο του Πύργου.

Στο βίντεο φαίνονται δύο μαθήτριες Γυμνασίου να μαλλιοτραβιούνται και να ανταλλάσσουν χτυπήματα με μια εξ αυτών να προσπαθεί να κλωτήσει την άλλη.

Τη συμπλοκή παρακολουθούσαν και άλλοι μαθητές είτε αμέτοχοι, είτε με επευφημίες και επιφωνήματα για το «θέαμα» που απολαμβάνουν.

Τι λέει η μητέρα της ανήλικης

Η μητέρα του κοριτσιού που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μιλάει στην εκπομπή Live News για τα όσα της μετέφερε η κόρη της μετά από επίθεση.

«Αν δεν το είχανε τραβήξει το παιδί μου λέει μαμά θα με είχε σκοτώσει. Δηλαδή το βάραγε με μένος», περιέγραψε η μητέρα της ανήλικης.

«Φανταστείτε μία μάνα να βλέπει αυτό το βίντεο το παιδί της να το κοπανάνε, να το βαράνε και να είναι 200 παιδιά και να τραβάνε απλά ένα βίντεο» συμπλήρωσε η μητέρα της ανήλικης.

Παράλληλα, τόνισε ότι η 13χρονη «το προηγούμενο βράδυ της φασαρίας είχε δεχθεί κάποια μηνύματα στο κινητό της από τη συγκεκριμένη κοπέλα που της έλεγε ότι είχε πει σε κάποια άτομα η κόρη μου ότι θα την πλακώσει στο ξύλο. Το παιδί βέβαια της απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Επιπλέον, για τη στιγμή της επίθεσης στην ανήλικη η μητέρα της είπε: «Πλησιάζει τη δική μου την κόρη η άλλη μαθήτρια και της λέει: “εσύ είσαι που είπες θα με πλάκωνες στο ξύλο;” Λέει το παιδί: “εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο”».

«Πήγαμε νοσοκομείο, ευτυχώς το παιδί δεν έχει χτυπήσει, γιατί το χτύπαγε άτσαλα. Το έσπρωξε κάτω, το τράβηξε από τα μαλλιά, το έσπρωξε στο πεζοδρόμιο, η πρώτη κλωτσιά ήταν στο στέρνο που του έκοψε την ανάσα του παιδιού» πρόσθεσε.

«Ήταν προμελετημένο, γιατί δεν μπορεί ξαφνικά μέσα σε έναν καυγά να τραβάνε βίντεο. Το είχε πει και η ίδια η κοπέλα στο μήνυμα ότι “αύριο θα γίνει χαμός”» κατέληξε η μητέρα της 13χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Αχιλλέας Μπέος: Εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του – Πιθανό να ξυπνήσει χωρίς προβλήματα

Φωτιά στα Πιέρια Όρη: Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής – Σηκώθηκε ελικόπτερο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:57