search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:19
MENU CLOSE

Σκορδά: Πώς αντέδρασε στις φήμες που τη θέλουν εκτός ΣΚΑΪ (Video)

01.04.2024 13:43
skorda-new

Στις φήμες που τη θέλουν εκτός ΣΚΑΪ κλήθηκε να απαντήσει η Φαίη Σκορδά έπειτα από το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου που -μεταξύ άλλων- έκανε λόγο για αντικατάσταση της παρουσιάστριας από τον Άρη Πορτοσάλτε.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» συνάντησε την παρουσιάστρια στο αεροδρόμιο, με την ίδια να απαντά με ευγένεια και χαμόγελο ότι είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συζήτηση με τον σταθμό.

«Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμα με τον ΣΚΑΙ, είναι πολύ νωρίς, το έχω πει και στην εκπομπή, ακριβώς τα ίδια» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά, ενώ ερωτηθείσα για ενδεχόμενη μετακίνησή της στο Mega τόνισε: «Δεν έχω κάνει ακόμα καμιά συζήτηση για του χρόνου εντάξει;».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να μετακινηθεί την επόμενη σεζόν στο Mega η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Δεν έχω κάνει ακόμα καμιά συζήτηση για του χρόνου εντάξει;».

Διαβάστε επίσης:

BBC: Την Κυριακή 7 Απριλίου ο χρόνος θα γυρίσει στο 1974 λόγω… Eurovision και ΑΒΒΑ

Ναταλία Γερμανού: To σχόλιο πριν τη συνέντευξη Κασσελάκη – «Είμαι αρκετά “Έλλη Στάη”;» (Video)

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48