search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:46
MENU CLOSE

Βέροια: Δικογραφία σε βάρος του οδηγού που σκότωσε τις δύο γυναίκες σε στάση λεωφορείου – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

01.04.2024 15:55
veroia distixima 887- new

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του 64χρονου οδηγού  που το πρωί της Δευτέρας παρέσυρε και σκότωσε δύο γυναίκες που περίμεναν σε στάση λεωφορείου στη Βέροια.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με το τραγικό συμβάν αναφέρεται:

«Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

Από την πλευρά του ο οδηγός του αυτοκινήτου επικαλέστηκε αδιαθεσία και λόγω αυτής, διατείνεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προκαλέσει το δυστύχημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό κάτοικο Νάουσας, με κατεύθυνση από Βέροια προς Νάουσα, στο ύψος του γηπέδου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω στο στέγαστρο στάσης λεωφορείων.

Στο σημείο περίμεναν τη συγκοινωνία δυο γυναίκες, τις οποίες και παρέσυρε.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε στον τσιμεντένιο περίβολο οικείας, τον οποίο συνέθλιψε κυριολεκτικά και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Κατά τη σφοδρότατη σύγκρουση, η μία γυναίκα -68 ετών- βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς εκτοξεύθηκε από το σημείο της σύγκρουσης σε απόσταση πάνω από 15 μέτρα και κατέληξε στο τσιμεντένιο προαύλιο παρακείμενης κατοικίας. Η δεύτερη γυναίκα, 22 ετών που διέμενε σε χωριό της Πέλλας, υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο Βέροιας.

Διαβάστε επίσης:

Υπ. Εργασίας για κλάδο γουνοποιίας: Παρατείνεται το μέτρο της αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων

Μανώλης Μαυρομμάτης: Εξακολουθεί να νοσηλεύεται με τη σύζυγό του – Έκκληση από τους συγγενείς για αίμα

Κιβωτός του Κόσμου: Διεκόπη για την Πέμπτη η δίκη για τον πατέρα Αντώνιο και τους επτά εργαζόμενους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:44